Viavia 7 Napisano sobota o 19:25 Trochę się stresuję, bo to mój pierwszy post tutaj… Z pozoru jestem spokojna, ale mam też swoją bardziej odważną stronę Lubię bliskość, flirt i tę wyjątkową chemię między dwojgiem ludzi Czasem wystarczy rozmowa… a czasem coś więcej, jeśli dobrze się rozumiemy Szukam kogoś, kto potrafi być jednocześnie miły i trochę niegrzeczny Odezwiesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano sobota o 19:31 Zawartość:453 posty. Rejestracja w 2024 roku. Postaraj się troszkę bardziej, bo nawet to minimum ci słabo wychodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 7 Napisano sobota o 19:40 Kiedyś pisałam z pewnym chłopakiem był naprawdę bardzo sympatyczny i między nami była fajna chemia. Często pisaliśmy długo w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano sobota o 19:41 Czy tym chlopakiem byl albert einstein? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano sobota o 19:42 1 minutę temu, Viavia napisał: Kiedyś pisałam z pewnym chłopakiem był naprawdę bardzo sympatyczny i między nami była fajna chemia. Często pisaliśmy długo w nocy. Kto wie, może znowu Ci się poszczęści. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano sobota o 19:47 6 minut temu, Koralgor napisał: Czy tym chlopakiem byl albert einstein? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach