pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu ty na wszystko co ci nie pasuje znajdziesz satysfakcjonujace ciebie wytlumaczenie xDD i zyjesz w tej bance cope xD i tak bedzie zanim zdechniesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 17 godzin temu Ty wrzucasz bloka czy Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ty wrzucasz bloka czy Filip? pravik albo klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: pravik albo klaudiusz Czyli Pravik blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli Pravik blokuje. Albo smakosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Albo smakosz albo moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, pyszny2 napisał: ty na wszystko co ci nie pasuje znajdziesz satysfakcjonujace ciebie wytlumaczenie xDD i zyjesz w tej bance cope xD i tak bedzie zanim zdechniesz xD Po prostu jestem inteligentny a wy dazycie do najnowsze A najnowsze =/= najlepsze Miałem i mam ipada pro 13 od premiery dopy nie urywa to samo 85 i wszystko inne za bardzo przeceniacie nowe rzeczy nad stare Ważne żeby coś pełniło dedykowanom funkcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 17 godzin temu I nie ma nagrania z jęczenia do słuchawki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Myślę że jesteście biedni bieda tak myśli że jak wymieni ipada pro m9 oled v4 ps5 pro nintendo switch 2 i tak wszystko co wyszlo wczoraj to jest bogata wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Ja mam najpierw pomysł później dobieram urządzenie które da radę go ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu No i trzymam się dobrych marek to bardzo ułatwia wybór i zachowuje klase estetyke dizajn minimalistcznego wnetrza gawry samca jaskini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Niektórzy kupujom najnowsze i majom po 30-50 lat a ich pokój wygląda jak pokój dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Albo robiom kolorowe gniazdo wszystko różne marki kolory od sasa na wierzy i jeszcze pudełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: No i trzymam się dobrych marek to bardzo ułatwia wybór i zachowuje klase estetyke dizajn minimalistcznego wnetrza gawry samca jaskini samiec jaskini czyli omega tak jak tobie plaska juz napisala, ludzie juz dawno wyszli z jaskini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, pyszny2 napisał: ty na wszystko co ci nie pasuje znajdziesz satysfakcjonujace ciebie wytlumaczenie xDD i zyjesz w tej bance cope xD i tak bedzie zanim zdechniesz xD A ty naprawdę uważasz że mnie nie stać na Nintendo switch 2 czy coś innego Jak ja kilkanaście tysięcy zarobione na allegro wydalem jusz na mieszkanie wnętrza i rtv jakby moim priorytetem bylo nintendo switch 2 to bym miał i dwie sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: samiec jaskini czyli omega tak jak tobie plaska juz napisala, ludzie juz dawno wyszli z jaskini A gdzie tam gawry majom najbardziej hot typy mogę ci pokazać tiktoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: A ty naprawdę uważasz że mnie nie stać na Nintendo switch 2 czy coś innego Jak ja kilkanaście tysięcy zarobione na allegro wydalem jusz na mieszkanie wnętrza i rtv jakby moim priorytetem bylo nintendo switch 2 to bym miał i dwie sztuki jak ostatnio chciales sie do lodzi przeprowadzac zeby do amazona zbiorkomem dojezdzac, i bys wstawal o 4 a wracal o 22 i godziles sie na to, to gdzie te zarobki, zarobasie ?? Edytowano 17 godzin temu przez pyszny2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: A gdzie tam gawry majom najbardziej hot typy mogę ci pokazać tiktoki mowisz o niedzwiedziach ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: jak ostatnio chcialem sie do lodzi przeprowadzac zeby do amazona zbiorkomem dojezdzac, i bys wstawal o 4 a wracal o 22 i godziles sie na to, to gdzie te zarobki, zarobasie ?? A po polsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu Nie rozumiem pytania napisz go po pol.sku a co do tego to mówiłem dla mnie praca jest po kapitału jak chcesz z niej żyć to najlepszy sposób szukac jakiegoś ciecia siedzisz pilnujesz serwerow i jest lajcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, pyszny2 napisał: mowisz o niedzwiedziach ?? Ty robisz katastrofę finansowom masz ciężko prace i nadwyżkę nad minimalnom wrzucasz w only fansa i netflixy oraz gry jpg. Jesteś fřajerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Ty robisz katastrofę finansowom masz ciężko prace i nadwyżkę nad minimalnom wrzucasz w only fansa i netflixy oraz gry jpg. Jesteś fřajerem. stac mnie a ty widzialem jak pisales ze bys sie bal jakbys mial wille i do twojej zony fagasy przychodzily xD boisz sie czujesz sie zagrozony kukold xDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 16 godzin temu 30 minut temu, pyszny2 napisał: albo moon Dobrze że łysa nie umie bloknac bo by wszystko niewygodne blokowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, pyszny2 napisał: stac mnie a ty widzialem jak pisales ze bys sie bal jakbys mial wille i do twojej zony fagasy przychodzily xD boisz sie czujesz sie zagrozony kukold xDDDDDDD Nie nie stać cie, nie masz nawet mieszkania, portfela na giełdzie, nie masz nic Powinieneś iść w tryb klopsy suchy chleb bo na nic nie zaslugujesz póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 16 godzin temu Po prostu jesteś dzieciakiem który myśli że jest bogaty jak marnuje pieniędze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Po prostu jesteś dzieciakiem który myśli że jest bogaty jak marnuje pieniędze lewandoskiego baba potrafila zkukoldowac a co dopiero ciebie, jak jeszcze za divki sie bierzesz xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 16 godzin temu 25 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Nie nie stać cie, nie masz nawet mieszkania, portfela na giełdzie, nie masz nic Powinieneś iść w tryb klopsy suchy chleb bo na nic nie zaslugujesz póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 44 Napisano 15 godzin temu 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sprzedałem płytę i kupiłem se 8-my tablet tym razem będzie do e-booków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach