karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu Może ktoś chce opowiedzieć jak spędził święta, czy gdzieś wyjeżdżał, czy odpoczął i naładował baterie na cały tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu Ja nie chce. Zachowuje dla siebie fajne chwile. Potem madzia sobie uroi że bujam golembie w mieszkaniu komunalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ja nie chce. Zachowuje dla siebie fajne chwile. Potem madzia sobie uroi że bujam golembie w mieszkaniu komunalnym. Obsesja w czerwonym szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ale żurek jadłem u mamy Był genialny. Nie pamiętam, żeby mamie wyszedł kiedyś taki dobry. Nie wiedziałem, że żurek może tak dobrze smakować. Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu O mowilam że kociara tygrysi przyczajony. Haha stare pudlo i jej narcyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu Zrobiłem zdjęcie na pamiątkę https://zapodaj.net/plik-OkbVdGK9vD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: O mowilam że kociara tygrysi przyczajony. Haha stare pudlo i jej narcyzm Mocne słowa jak na 60 letnią kobietę w szlafroku, której pijaki plują pod oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mocne słowa jak na 60 letnią kobietę w szlafroku, której pijaki plują pod oknem No jak na taką kobietę to owszem. Ja nią nie jestem. Jeśli tak ci podpowiadają głosy to zalecam konsultacje psychiatryczna. Ponawiam pytanie pijąc do uwag lezaka: skąd wiesz ze jestes zdrowa na umyśle skoro się nie badasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 47 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mocne słowa jak na 60 letnią kobietę w szlafroku, której pijaki plują pod oknem Co się dzieje? 🪼 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, chоroszcz jukon welcome napisał: Zgłoszone Won podszycie jeeeepany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: No jak na taką kobietę to owszem. Ja nią nie jestem. Jeśli tak ci podpowiadają głosy to zalecam konsultacje psychiatryczna. Ponawiam pytanie pijąc do uwag lezaka: skąd wiesz ze jestes zdrowa na umyśle skoro się nie badasz? A ty się badasz? Mocne słowa jak na kobietę, która do nicku na forum pisze, żeby urodził mu dziecko. Za dużo Kowbojek. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Co się dzieje? 🪼 Gdzie ty się podziwiasz, jak cię Madzia potrzebuje? Nie gadaj, że spędzasz święta z rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Może ktoś chce opowiedzieć jak spędził święta, czy gdzieś wyjeżdżał, czy odpoczął i naładował baterie na cały tydzień? Łysa zmieniła wersję ciepłych krajów na rodzinę na prowincji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: Łysa zmieniła wersję ciepłych krajów na rodzinę na prowincji? Na rodzinę z kafeterii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Co się dzieje? 🪼 Libed widział mnie na koncercie, a stara lampucera znowu się czepia Podwójne standardy towarzystwa wzajemnej adoracji, które wszystkich wysyła do lekarza, ale swoich grzechów i chorób nie widzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty się badasz? Mocne słowa jak na kobietę, która do nicku na forum pisze, żeby urodził mu dziecko. Za dużo Kowbojek. Haha Zawsze tak przezywasz głupoty którymi ludzie sobie smieszkuja? Podpowiem. Nie, to nie jest oznaką ze jestes zayebista bo o tobie gadaja. Wręcz przeciwnie Madziu. Nie wstyd ci spędzać święta z plebsem po takiej kompromitacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, choroszcz jukon welcome napisał: Łysa zmieniła wersję ciepłych krajów na rodzinę na prowincji? Które to dziś konto? I nie ostatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu Ten bloker jeepany to podszyw, choroszcz prawdziwy jest tylko jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: Ten bloker jeepany to podszyw, choroszcz prawdziwy jest tylko jeden moj blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Które to dziś konto? I nie ostatnie? Która to godzina na forume łysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: moj blad Koorwa ja nie blokuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: Która to godzina na forume łysa? Bynajmniej nie ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: moj blad kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Które to dziś konto? I nie ostatnie? Madziu, ty się identyfikujesz jako kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 47 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gdzie ty się podziwiasz, jak cię Madzia potrzebuje? Nie gadaj, że spędzasz święta z rodziną. Ja się nie podziwiam, to mnie podziwiają. Film oglądałam bez telefonu w ręku, nie mam obowiązku tu warować 24/7 jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: Koorwa ja nie blokuję no wiem dostalem wiadomosc i nie mialem jak sporawdzic godziny zalozenia nicku a kolor byl podobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Ja się nie podziwiam, to mnie podziwiają. Film oglądałam bez telefonu w ręku, nie mam obowiązku tu warować 24/7 jak ty. Po co te złośliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: kolejny o wilku mowa objawil sie i wilk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovski napisał: no wiem dostalem wiadomosc i nie mialem jak sporawdzic godziny zalozenia nicku a kolor byl podobny Mendoza jeepana podszywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 47 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Libed widział mnie na koncercie, a stara lampucera znowu się czepia Podwójne standardy towarzystwa wzajemnej adoracji, które wszystkich wysyła do lekarza, ale swoich grzechów i chorób nie widzą. Takie to właśnie miłosierdzie tego narodu. Nie przejmuj się. Wszystkich nie da się uleczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach