JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Madziu, ty się identyfikujesz jako kto? Jako sexi dùpcia której zazdroszczą wszystkie damy w okolicy a wszyscy panowie z pożądania łapią się za jaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu nie blokujcie do huya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Takie to właśnie miłosierdzie tego narodu. Nie przejmuj się. Wszystkich nie da się uleczyć. napij sie z nia niech chociaz w swieta nie piej sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Takie to właśnie miłosierdzie tego narodu. Nie przejmuj się. Wszystkich nie da się uleczyć. To forum beze mnie zdechnie.. Zobacz ile ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: napij sie z nia niech chociaz w swieta nie piej sama Nie każdy jest tobą FrancuzieNapij się i jakoś to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To forum beze mnie zdechnie.. Zobacz ile ludzi rozbierz sie i biegaj po rynku to jeszcze wiecej ludzi sie zbierze i tez beda podziwiali twoja glupote jesli to lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie każdy jest tobą FrancuzieNapij się i jakoś to będzie bulgarko przypominam ci ze dodalas mnie do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu Magdalena biedny syzyf turla ten kafe kamień w te i z powrotem. Wielka misja dla wielkiej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovski napisał: napij sie z nia niech chociaz w swieta nie piej sama Pieją kury, pieją mojego koguta. Literówki. Znowu jesteś Bibed pijany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To forum beze mnie zdechnie.. Zobacz ile ludzi Trzeba ci przyznać, że robisz robotę. Jak coś, to nie man 100 zł za rozkręcenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 70 Napisano 1 godzinę temu Madzia chyba przyswoiła ze na codzień się nie pisze ze tak poucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pieją kury, pieją mojego koguta. Literówki. Znowu jesteś Bibed pijany. na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovski napisał: rozbierz sie i biegaj po rynku to jeszcze wiecej ludzi sie zbierze i tez beda podziwiali twoja glupote jesli to lubisz Po co? Wystarczy, że ty za klauna robisz. Czemu ludziom głupim poświęcasz tyle uwagi? Jednak tutka cię zostawia i się wyładowujesz ogierze Tylko co nas twoje problemy psychiczne obchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach