Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Owsiki Pedał Łyszkowice

Lubię sobie grać w gierkę.

Polecane posty

Ciesze się, że znowu się uzależniłem od gry komputerowej, a nie że pogram chwile i już wyłączam ;D. 

Niedługo chyba sobie kupikę roczną subskrybcje :D. Zrobię sobie dobrą postać, i będe z klanem chodził na bossy, a potem może spotkam się w realu z dziewczyną z Holandii, weźmiemy ślub i będziemy do końca życia grali w gierkę, a w przerwach od grania w gierkę robienie bejbików.💙💜🩵

Edytowano przez Owsiki Pedał Łyszkowice

Ja nie blokuję, bo dawno temu skasowałem kod do blokowania. 

A w ogóle dzisiaj mi się śniła magda salowa, że jestem na lotnisku i lecę do polski, i dzwonie do salowej przez telefon zapytać czy odbierze mnie z lotniska, hahah ja prdl co za sny

Trochę to przykre, że holenderki chcą, żebym grał w grę i robił dobrą postać, ale w sumie wolę to niż polki, które mi każą iść do pracy. 

To ja już wolę dziewczyny z Holandii niż dziewczyny z Polski. I zmarnuje kolejne lata życia na jakąś głupią grę, z nadzieją, że istnieje 0.0001% szansy na rare drop holenderka i się hajtniemy. 

31 minut temu, 250GodzinTak napisał:

O której godzinie będziesz blokował forum? 😅😄

Stoczyłaś się. Masz prawie 50 lat, Guni po matce nieboszczce zostawił, jego córki nienawidzą cię. Jesteś samotna, zła, przepracowana, nieszczęśliwa. Gnijesz całą dobę na Kaffe. Kuźwa i jak tu w karmę nie wierzyć. 😂😂😂

A najlepsze, że wcześniej cały czas pisałaś, że twoja mama nie żyje. A tera zmartwychwstała Alleluja, Alleluja Egipcjanko.🐣🤣

Ty patolko, krindż jak uj, matkę specjalnie wcześniej uśmierciłaś czy dałaś jej zmartwychwstać?😂😂😂

Chrrrr tfu na ciebie. GNIJ TU. 🙂

Agnieszka mi pisze, żebym nie grał, tylko chodził na spacery, a koledzy z klanu, żebym nie grał tyle co oni, bo to marnowanie życia, a ja że swoje życie juz zmarnowałem, że bardziej się nie da. 

Granie w gierkę w mojej sytuacji wydaje się być dobrym wyborem. Lepsze to niż picie alkoholu i napadanie na sklepy albo łamanie sobie rąk czy ćpanie. Zawsze będę dnem, ale w gierce uda mi się może być kimś, bo real już jest nie odratowania, również przez moje depresje i choroby umysłowe.

Edytowano przez Owsiki Pedał Łyszkowice

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować