pyszny2 21 Napisano 8 godzin temu jak go teraz wyjac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 242 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, pyszny2 napisał: jak go teraz wyjac? Co sobie wsadzałeś świrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 21 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Doktor ZG napisał: Co sobie wsadzałeś świrze? Salix mnie straponem ruuhala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, pyszny2 napisał: jak go teraz wyjac? Zjedz słoik kiszonej kapusty, sam wyjdzie. Tylko pozbądź się słoika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 242 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: Salix mnie straponem ruuhala To widać, że ... jesteś. Bałeś się ciąży czy choroby wenerycznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, Doktor ZG napisał: Co sobie wsadzałeś świrze? Oj. Jesteś jednym z nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1352 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Koralgor napisał: Oj. Jesteś jednym z nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem co jest bardziej zabawne w tej wymianie zdan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nie wiem co jest bardziej zabawne w tej wymianie zdan Tobie też utknął kondon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: Tobie też utknął kondon? MNIE UTKNAL TWOJ APARAT SLUCHOWY BAPKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: MNIE UTKNAL TWOJ APARAT SLUCHOWY BAPKA Ale ja mam wielkie uszy i dobrze slysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Ale ja mam wielkie uszy i dobrze slysze Oprocz majtow zaiwanilam ci tez czape haaaa haaaa wiec wiem jakie masz uchy i masz male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Oprocz majtow zaiwanilam ci tez czape haaaa haaaa wiec wiem jakie masz uchy i masz male Bo mam mały lep i wielkie uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach