borok2 5 Napisano 10 godzin temu 1 Brak Systemd 2 narzędzia MX są świetne. 3 Posiada kompletny zestaw programów zainstalowanych lub łatwo dostępnych w MX Software Center. 4 Nie dotykałem terminala od czasu jego zainstalowania. Używam MX od około 3 lat w kilku wersjach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 9 godzin temu Systemd nienawidzi wiele osób. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borok2 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Systemd nienawidzi wiele osób. pobrałem openSUSE ale on ma systemd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 9 godzin temu No niestety, mnie przez to systemd obrzydł linux, i dlatego wolałem OpenBSD czy NetBSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 9 godzin temu OpenRC albo S6 skarnet podobno dobre. Albo runit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borok2 5 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: OpenRC albo S6 skarnet podobno dobre. Albo runit. JA UŻYWAM SYSVINIT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryKolezka 0 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, borok2 napisał: 1 Brak Systemd 2 narzędzia MX są świetne. 3 Posiada kompletny zestaw programów zainstalowanych lub łatwo dostępnych w MX Software Center. 4 Nie dotykałem terminala od czasu jego zainstalowania. Używam MX od około 3 lat w kilku wersjach. 5. Nie stać mnie na nowy komputer który umożliwi uruchomienie Windowsa 11 dlatego na swoim złomie zainstalowałem zabugowanego linuxa 6. Korzystam tylko z przeglądarki bo jakbym użył innych programów to zaraz system by się wysypał 7. Może nie ma profesionalnego softu ale za to mam bieda odpowiedniki przypominające lata 90 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryKolezka 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, borok2 napisał: JA UŻYWAM SYSVINIT Jak ty upoślaku nic z tego nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, borok2 napisał: JA UŻYWAM SYSVINIT Sysvinit też spoko. Na Debian chyba był Sysvinit też kiedyś. Edytowano 9 godzin temu przez Owsiki Pedał Łyszkowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borok2 5 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Sysvinit też spoko. Na Debian chyba był Sysvinit też kiedyś. Tak, ale zamienili na systemd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borok2 5 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, DobryKolezka napisał: Jak ty upoślaku nic z tego nie rozumiesz chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach