ŴywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Marność nad marnościami Droga do choroszczy Edytowano 2 godziny temu przez ŴywaloneJaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu O 5 rano wstaję z mej wersalki bo narobię w nachy ał ał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu Ciągle słyszę w glowie głosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu Zaraz w kosmos wypjerdoli glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 2 godziny temu Narkotyki… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu Nawet wiem od kogo. Ziemja jest mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 10 Napisano 2 godziny temu A o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 10 Napisano 2 godziny temu Iskra to pustak bez honoru myślę że jakby jej kazac pluc na fioota przez godzinę a bylo by się w jej typie to bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Iskra to pustak bez honoru myślę że jakby jej kazac pluc na fioota przez godzinę a bylo by się w jej typie to bez problemu 100 procent pod fjuta wejście jak po koksie zejscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach