Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Albo zaprzecza jak ja że nie widziałem jastrzębi nawet jeżeli jakiś mi w chłodnice wpadł, bo to wkurza oponenta. To tak. Wkurza strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Lerzak ma masakre z tymi bolami glowy i autystyczna checia porzadku, to sie mozna wykonczyc w syfiastym swiecie, trzeba troche wywalic jaja bo sie zabijesz z takim przeczuleniem, wspolczuje A Ty masz autyzm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: A Ty masz autyzm? wg sajkologa nie, ale mam osobowosc depresyjno i moze schizoidalnom Edytowano 8 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 143 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: pewnie podloga moze byc osrrana, ale plyty musza byc opisane i ulozone Chyba tak to właśnie wygląda, odklejka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu Bridget jones szalejac za facetem jest chu/jowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: wg sajkologa nie, ale mam osobowosc depresyjno i moze schizoidalnom Czyli jesteś świrem i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: nie, ale mam osobowosc depresyjno i moze schizoidalnom Smutno Ci tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pan troglodytes napisał: Czyli jesteś świrem i tyle zaburzenia osobowosci som trudniejsze niz typowe choroby psychiczne chyba huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Smutno Ci tak? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Jakos nie chce mi sie wierzyc. Roznica poziomow jest. Pierwsze sezony top. Do momentu znalezienia Samanty top. I ciaza Scully top. Ale byly i slabsze i gorsze momenty Ale całość i koniec tworzy dzieło , a te słabsze bo nudne momenty jak w życiu trzeba zwolnić żeby przemyśleć, bo później jest ciekawiej jak coś się dzieje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: nie Bo jak depresja to smutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Koralgor napisał: To tak. Wkurza strasznie. Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ale całość i koniec tworzy dzieło , a te słabsze bo nudne momenty jak w życiu trzeba zwolnić żeby przemyśleć, bo później jest ciekawiej jak coś się dzieje. Nie patrzyłam na to w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Bo jak depresja to smutek. smutek jest spoko, lubie smutne piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nie patrzyłam na to w ten sposób. Nawet jeżeli któryś sezon mieli słabszy, to nie dam niskiej noty ze względu na całokształt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: smutek jest spoko, lubie smutne piosenki Smutek zawsze jest prawdziwy, bo awykonalnym jest go udawać w przeciwieństwie do śmiechu który można zrobić na zawołanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: smutek jest spoko, lubie smutne piosenki Moze ten psycholog sam ma autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nawet jeżeli któryś sezon mieli słabszy, to nie dam niskiej noty ze względu na całokształt. To prawda. Obecnie 8 sezon oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Smutek zawsze jest prawdziwy, bo awykonalnym jest go udawać w przeciwieństwie do śmiechu który można zrobić na zawołanie. smutek jest emocjom niskocisnieniowom i to maly wydatek energetyczny w przeciwienstwie do skurczow miesni przez smianie sie do sera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Koralgor napisał: To prawda. Obecnie 8 sezon oglądam. Ósmy jest rozwinięciem różnych wątków i mało w nim Muldera dlatego może wydawać sie gorszy, ale i tak kultowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Koralgor napisał: Moze ten psycholog sam ma autyzm Ktoś kto zainteresował sie psychologią i ją studiował musiał mieć problemy sam ze sobą licząc że je rozwiąże i jeszcze pozyska zawód i co za tym idzie kasę z potencjalnych pacjentów. A w rzeczywistości zostaje kimś w kogo kto chce może się wydalić z problemów za parę złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Ósmy jest rozwinięciem różnych wątków i mało w nim Muldera dlatego może wydawać sie gorszy, ale i tak kultowe. Akurat lubię ze względu na ciąże Scully. Człowiek tyle sezonów czeka na ich dziecko, że przy 8 już można odetchnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ktoś kto zainteresował sie psychologią i ją studiował musiał mieć problemy sam ze sobą licząc że je rozwiąże i jeszcze pozyska zawód i co za tym idzie kasę z potencjalnych pacjentów. A w rzeczywistości zostaje kimś w kogo kto chce może się wydalić z problemów za parę złotych. Sporo osób własnie po to się tam pcha, żeby znaleźć odpowiedzi. Ale tak jak piszesz praca jest niewdzięczna. Jakieś dramaty, problemy, wysłuchiwać tego bez przerwy. Ja bym nie chciała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 7 godzin temu Nie mam negatywnego nastawienia wobec ludzkich emocji wszelakich oprócz złości i agresji bo to oznacza niebezpieczeństwo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Akurat lubię ze względu na ciąże Scully. Człowiek tyle sezonów czeka na ich dziecko, że przy 8 już można odetchnąć. William nie miał szczęśliwego dzieciństwa więc średnio można odetchnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: William nie miał szczęśliwego dzieciństwa więc średnio można odetchnąć. Nie. To niedobra o tym mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 7 godzin temu 40 minut temu, Get Оut napisał: Smutek zawsze jest prawdziwy, bo awykonalnym jest go udawać w przeciwieństwie do śmiechu który można zrobić na zawołanie. Smucić też można na zawołanie, może trudniej ale da sie. Wystarczy myśleć o czymś smutnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Smucić też można na zawołanie, może trudniej ale da sie. Wystarczy myśleć o czymś smutnym. Ale to jest karkołomne, bo trzeba się wprowadzić w jakby trans i nikt nie lubi się dołować specjalnie. No chyba że aktor za odpowiednią kwotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ale to jest karkołomne, bo trzeba się wprowadzić w jakby trans i nikt nie lubi się dołować specjalnie. No chyba że aktor za odpowiednią kwotę. Śmiać się to łatwo bo wystarczy że ktoś będzie sie smiał bo to jest zaraźliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 181 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Koralgor napisał: Akurat lubię ze względu na ciąże Scully. Człowiek tyle sezonów czeka na ich dziecko, że przy 8 już można odetchnąć. Moja wyobraźnia wtedy myślała że jej błogosławiony stan , to efekt ingerencji obcej cywilizacji. A to homo sapiens za tym stoi. Palacz moja ulubiona postać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach