VenusHorizon3 14 Napisano 3 godziny temu Jusz prawie sernik zjadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To całe szczęście. Czyli że taki surowy mi nie zaszkodzi W tym nieszczęściu. Kuźwa, spróbuj jak chcesz, bo dupę zawracasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Ale się narobiłem software tableta 8" Pół dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: W tym nieszczęściu. Kuźwa, spróbuj jak chcesz, bo dupę zawracasz Czyli szczęście w nieszczęściu. Lepiej nie bede próbować bo jeszcze brzuch mnie rozboli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Pół dnia? w sumie to cały fajnie się klika na czyjś nowym takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli szczęście w nieszczęściu. Lepiej nie bede próbować bo jeszcze brzuch mnie rozboli Totalnie i realnie Magi. O tej porze zdecydowanie jest surowy więc lepiej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: w sumie to cały fajnie się klika na czyjś nowym takim Pachnie nowością? Lubię ten zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pachnie nowością? Lubię ten zapach. Jakom książke polecasz najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 288 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pachnie nowością? Lubię ten zapach. mam perfumy o zapachu pianki do golenia ale zapach nowości - takich jeszcze nie odkryłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 288 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Jakom książke polecasz najpierw 100 przepisów siostry Apostazji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Jakom książke polecasz najpierw Czlowiek który bał się żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 100 przepisów siostry Apostazji A płaciłeś kiedyś za taką przyjemność, że mu dosrywasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 100 przepisów siostry Apostazji Może Anastazji?9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Totalnie i realnie Magi. O tej porze zdecydowanie jest surowy więc lepiej nie Surowy to latwo się łamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 288 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może Anastazji?9 nie wiem czy Anastazja ma siostrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 288 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A płaciłeś kiedyś za taką przyjemność, że mu dosrywasz ? jestem zbyt młody i przystojny żeby za to płacić a leżakowi nie dosrywam - może sam się najlepiej wypowie dzisiaj powtórka z wczoraj? to może od razu uderzaj do widmo ze swoją propozycją - nie trać czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Surowy to latwo się łamie Nie prowokuj Magi, bo w dupę dostaniesz ostro Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam perfumy o zapachu pianki do golenia ale zapach nowości - takich jeszcze nie odkryłem Kup sobie taki bo zapach nowości jest bardzo ładny. Ciekawe czy jest taki Jak nowe ubranie fajnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jestem zbyt młody i przystojny żeby za to płacić a leżakowi nie dosrywam - może sam się najlepiej wypowie dzisiaj powtórka z wczoraj? to może od razu uderzaj do widmo ze swoją propozycją - nie trać czasu Chłopaki nie płaczą, ale Ty zdaje się swoje przeżyłeś, więc nie pyskuj Leżak ma marzenia i jest autystykiem czyli autentycznie mówi co myśli o swoim świecie Może tak, ale niekoniecznie Wiesz co ja też potafię się zachowywać jak gówniarz, więc mamy remis Michał Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiem czy Anastazja ma siostrę Nie ma bo ja nie mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 17 Napisano 2 godziny temu a ja se kupilem kilka par sluchawek z serii tanie i dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 17 Napisano 2 godziny temu I buty z przeceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 288 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a ja se kupilem kilka par sluchawek z serii tanie i dobre gubisz czy niszczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Chłopaki nie płaczą, ale Ty zdaje się swoje przeżyłeś, więc nie pyskuj Leżak ma marzenia i jest autystykiem czyli autentycznie mówi co myśli o swoim świecie Może tak, ale niekoniecznie Wiesz co ja też potafię się zachowywać jak gówniarz, więc mamy remis Michał Uuu chwilunia Michał, makaron Paweł, malowany Mateusz, a Rym Cym Tomasz. Panowie przodują w podawaniu imion widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: gubisz czy niszczysz? zepsulem oryginalne a do nowego telefonu juz nie dajo wiec musialem dokupic dokupilem tez do drugiego telefonu na jacka tzn wszystkie pary sa na kablu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie prowokuj Magi, bo w dupę dostaniesz ostro Nie dostanę bo mam ludzi od tego by mnie obronili i uważaj byś tu nie dostał 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Uuu chwilunia Michał, makaron Paweł, malowany Mateusz, a Rym Cym Tomasz. Panowie przodują w podawaniu imion widzę. ale to inne osoby podajo ich imiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Uuu chwilunia Michał, makaron Paweł, malowany Mateusz, a Rym Cym Tomasz. Panowie przodują w podawaniu imion widzę. Libed Sebastian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 625 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Uuu chwilunia Michał, makaron Paweł, malowany Mateusz, a Rym Cym Tomasz. Panowie przodują w podawaniu imion widzę. Raczej to nie powód do dumy jeśli o mnie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Libed Sebastian. ladnie i pasuje do knura na wozku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach