Kolargol 38 Napisano środa o 20:54 Oddychaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano środa o 20:55 (edytowany) Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Blokuj frajerze mi skrzynkę nawet 1000 razy myślisz, że nie pogadam z kim chce ? Edytowano środa o 20:57 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano środa o 20:56 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Znowu ma atak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 20:57 Uwaga konsam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano środa o 20:58 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu ma atak? Jak widać Magda Nerwica go nie wyleczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1897 Napisano środa o 20:58 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Blokuj frajerze mi skrzynkę nawet 1000 razy myślisz, że nie poogadam z kim chce ? Nie pogadasz bo masz zablokowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano środa o 20:58 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu ma atak? Blokuje hejty wywalonych jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 20:58 Wy też chorzy to co się zadzisz jeden z drugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano środa o 20:58 (edytowany) 1 minutę temu, Kolargol napisał: Uwaga konsam Wypjerdalaj w końcu na leczenie facet, bo jesteś upjerdliwy gorzej od muchy Edytowano środa o 20:59 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 22 Napisano środa o 20:59 Tak tylko dodam jeszcze, że nie jestem bicem ani żadnym z tutejszych inceli, żeby nikt potem nie latał za mną, wmawiając mi bycie którymś z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 20:59 Przed chwilą, Koralgor napisał: Blokuje hejty wywalonych jaj Odbij boje misiu smierdzisiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 20:59 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wypjerdalaj w końcu na leczenie facet, bo jesteś upjerdliwy gorzej od muchy No! Jest progres. Ale lustro masz w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach