VenusHorizon4 29 Napisano sobota o 22:10 1 minutę temu, Remaster napisał: Przecież to gierkę to sobie nawet na telefonie spokojnie odpalisz. Do czego ci mocne cpu bo mi na windows na razie do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 22:13 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Do czego ci mocne cpu bo mi na windows na razie do niczego Do pracy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuLka 8 Napisano sobota o 22:53 (edytowany) 40 minut temu, Remaster napisał: Do pracy Czyli do blokowania forum i trollowania, bo innej pracy w życiu nie zaznałeś Edytowano sobota o 22:53 przez JuLka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:03 10 minut temu, JuLka napisał: Czyli do blokowania forum i trollowania, bo innej pracy w życiu nie zaznałeś Piszesz o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuLka 8 Napisano sobota o 23:06 2 minuty temu, Remaster napisał: Piszesz o sobie? o tobie 35 latku co dnia nie przepracował w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:07 Przed chwilą, JuLka napisał: o tobie 35 latku co dnia nie przepracował w życiu Dalej o sobie piszesz bezrobotny szczylu na utrzymaniu matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:10 (edytowany) Przed chwilą, JuLka napisał: Ja nie jestem z choojnic i mnie nie utrzymuje szwagier i siostra Ale za to utrzymuje Cię matka Edytowano sobota o 23:10 przez Remaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuLka 8 Napisano sobota o 23:10 Przed chwilą, Remaster napisał: Ale za to utrzymuje Cię matka i nie przepracowałeś ani jednego dnia. mam kilka lat przepracowane i nikt mnie nie utrzymuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:15 2 minuty temu, JuLka napisał: mam kilka lat przepracowane i nikt mnie nie utrzymuje Chyba chciałeś napisać że całe życie przesiedziałeś na bezrobociu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:16 4 minuty temu, JuLka napisał: mam kilka lat przepracowane i nikt mnie nie utrzymuje I jak Ty ze swoim upośledzeniem chcesz znaleźć pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuLka 8 Napisano sobota o 23:17 1 minutę temu, Remaster napisał: I jak Ty ze swoim upośledzeniem chcesz znaleźć pracę? normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:18 Przed chwilą, JuLka napisał: normalnie Nikt cię chlopie nie zatrudni nawet do kopania rowów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 11 Napisano sobota o 23:23 Przed chwilą, JuLka napisał: normalnie Nikt cię chlopie nie zatrudni nawet do kopania rowów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuLka 8 Napisano sobota o 23:31 12 minut temu, Remaster napisał: Nikt cię chlopie nie zatrudni nawet do kopania rowów raczej ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano niedziela o 00:50 2 godziny temu, Remaster napisał: Do pracy Jakie konkretne programy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach