WywaloneJajca 9 Napisano 3 godziny temu A ty za jabola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 671 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Szczerbiec napisał: Zobaczymy jaki będziesz szczerbaty jak z Magdą Salową przyjadę Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Zobaczymy jaki będziesz szczerbaty jak z Magdą Salową przyjadę a po co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 671 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Dlaczego Ja napisał: a po co A na szluga wpadniemy i jeszcze browara za nieróbstwo Ci postawię Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 9 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Dlaczego Ja napisał: a po co 2 mitomany cię straszą jak patola z gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BirminghamPolska 3 Napisano 3 godziny temu Bo sragetti to jest taki patus z gimbazy. Mnie kiedyś Katiuszka chciala zabrać do przemka. Teraz salowa ze sragetti pojadą, bo nam z Katiuszką się nie udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 886 Napisano 2 godziny temu Za 2 szlugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 21 Napisano 2 godziny temu Za czułe słówka czyli jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 886 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Za czułe słówka czyli jeszcze gorzej A ty skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach