Bodnarajca 53 Napisano 3 godziny temu Lepiej kupcie sobie większe podpaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1931 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Zapanowała by cisza i zapomniałyby jak mają na imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1931 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Get Оut napisał: Noże i wszystko co ostre poszło by w ruсh, bo to emocje są. Pod warunkiem , że jedna by zapoczątkowała awanturę i podlane musiały by być alkoholem. Tasaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 331 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Tasaki Kosimazaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1931 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Kosimazaki? Kositasaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 331 Napisano 1 godzinę temu tak by było: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1931 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak by było: Ja bym nie brała udziału w tym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 351 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie cytuj mnie, bo napawasz mnie obrzydzeniem. Zabawne są twoje ucieczki gdy temat robi się niewygodny. A niby taka erudytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Zabawne są twoje ucieczki gdy temat robi się niewygodny. A niby taka erudytka Ucieczki od czego? Nie jesteś na tyle mocna w swoich nieudolnych pociskach, by było przed czym uciekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 157 Napisano 1 godzinę temu Jaki tu spokój sia la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 331 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Jaki tu spokój sia la la la nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach