kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Bo cię zakluje w kajdanki kobietko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Nie podoba mi się zapach po okresie nie pachnie to fiolkami Są płyny do higieny intymnej, ewentualne tabletki dopochwowe, że nic czuć żadnych zapachów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Są płyny do higieny intymnej, ewentualne tabletki dopochwowe, że nic czuć żadnych zapachów Ty już stara jesteś to nie masz okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Ja jeeebie niech mi ktos wyjasni o co chodzi z tym deeebilem On podobno rooochał szyszke, w jaki sposób spadł na starego łysego konia Jak mi ktoś daje do zrozumienia, że mam spadać, to nie lecę na inne drzewo jak Ty I trochę szacunku, bo nie znasz kobiety, a wyzywasz jak typowy prawiczek. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Są płyny do higieny intymnej, ewentualne tabletki dopochwowe, że nic czuć żadnych zapachów Tabletki na zapach? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jak mi ktoś daje do zrozumienia, że mam spadać, to nie lecę na inne drzewo jak Ty W sensie chcesz rooochac łysą bo jako jedyna nie każe ci spadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, papierzak napisał: SZKODA ŻE AGATKI CZEPEK NIE MA ONA UWIELBIAŁA TE TEMATY Bo ją wyhejtowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Tabletki na zapach? Haha A co to? Łysa jakieś czopki sobie wsadza na smród stamtąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo ją wyhejtowałeś. To moja Koleżanka i bardzo ją lubiłem więc nie kłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu Czy moderator jest jeszcze na forum? Szczerbaty Pravik i Krejzi koń niszczą tematy i obrażają ludzi. Proszę o interwencję, bo to zaczyna przerażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: A co to? Łysa jakieś czopki sobie wsadza na smród stamtąd? Czopki to nie ten otwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: W sensie chcesz rooochac łysą bo jako jedyna nie każe ci spadać? Powtarzam głupku, szacunek miej dla kobiety, bo błaźnisz się i produkujesz jak frajer na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, papierzak napisał: To moja Koleżanka i bardzo ją lubiłem więc nie kłam. Wrzucałeś jej foty i hejtowałeś ją Zapłacisz za to. Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu Szacunek ludzi ulicy i lysej potylicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Powtarzam głupku, szacunek miej dla kobiety, bo błaźnisz się i produkujesz jak frajer na forum Ale czy ty wiesz w ogóle pajacu zarosniety ze twoja łysa non stoper sraaaa tu rzadką koopą na wszystkich a potem płacze, że hejtujom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Powtarzam głupku, szacunek miej dla kobiety, bo błaźnisz się i produkujesz jak frajer na forum Kto to jest? Podobno Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Szacunek ludzi ulicy i lysej potylicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto to jest? Podobno Krejzi Nie wiem, ale kuźwa wkurza mnie, że nas obraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Ale czy ty wiesz w ogóle pajacu zarosniety ze twoja łysa non stoper sraaaa tu rzadką koopą na wszystkich a potem płacze, że hejtujom? Oczywiście że wie ale musi udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu On się nie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Oczywiście że wie ale musi udawac Ale kooorwa czemu musi? Serio nie umie znaleźć se baby tylko łysego konia musi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie wiem, ale kuźwa wkurza mnie, że nas obraża Czerwony szlafrok jak okupuje temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Ale czy ty wiesz w ogóle pajacu zarosniety ze twoja łysa non stoper sraaaa tu rzadką koopą na wszystkich a potem płacze, że hejtujom? A czy Ty wiesz, że robisz z siebie pajaca lub idjotke... nie, więc spójrz na to co piszesz i przestań ćpać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czerwony szlafrok jak okupuje temat Pewnie ci zazdrosci tego dałna z buszu, któremu nie przeszkadza, że sraasz w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Ale kooorwa czemu musi? Serio nie umie znaleźć se baby tylko łysego konia musi ? Bo prowadzi grę psychologiczno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A czy Ty wiesz, że robisz z siebie pajaca lub idjotke... nie, więc spójrz na to co piszesz i przestań ćpać Dobra kudłaty szkoda gadania z upośladem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czerwony szlafrok jak okupuje temat Boni wygrywa wdziankiem, ale główka nie pracuje jak trzeba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A czy Ty wiesz, że robisz z siebie pajaca lub idjotke... nie, więc spójrz na to co piszesz i przestań ćpać Ja wrzuciłam do ignora, bo przerażają mnie osoby chore psychicznie. I czerwony szlafrok też poszedł w siatę do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Bo prowadzi grę psychologiczno Wątpię czy on umie poprowadzić własnego fiuuuta do gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja wrzuciłam do ignora, bo przerażają mnie osoby chore psychicznie. I czerwony szlafrok też poszedł w siatę do ignora. łysa który to już ignor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach