250GodzinTak 1832 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Boni wygrywa wdziankiem, ale główka nie pracuje jak trzeba Pijana jak zawsze, bo wnuk zmienił nick i tożsamość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja wrzuciłam do ignora, bo przerażają mnie osoby chore psychicznie. I czerwony szlafrok też poszedł w siatę do ignora. Mnie też, ale co zrobisz takie forum. Dlatego proponuje się umówić i utrzemy im nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mnie też, ale co zrobisz takie forum. Dlatego proponuje się umówić i utrzemy im nosa Błagame wyrooochaj łysą Kooorwa wreszcie do dekla dotarło że bunio dawno kaput Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pijana jak zawsze, bo wnuk zmienił nick i tożsamość Może, ale pokazała gabaryty Leżakowi w prześwitującym szlafroku po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Może, ale pokazała gabaryty Leżakowi w prześwitującym szlafroku po co Ale zdzierają kopyta w czerwonym szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Mnie też, ale co zrobisz takie forum. Dlatego proponuje się umówić i utrzemy im nosa Stary ale weź wytłumacz bo widziałem szyszke, moze stara była ale jara i całkiem ładna kobita Czy ty w ogole widziałes tego babochłopa łysą czy na ślepo strzelasz i nie wiesz, ze bedziesz roochał starego facia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale zdzierają kopyta w czerwonym szlafroku Widzę, więc chodźmy stąd albo siłą Cię zabiorę do tańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Boze co za dialogi. W Choroszczy rozmawiają elokwentniej. Salowa jak podkreśla te ignory a potem wraca z pianą amoku xD makaron jest przestępca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Lezak dostał moja waginę a wy się szlafrokiem podniecacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Widzę, więc chodźmy stąd albo siłą Cię zabiorę do tańca Ja jeebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Stary ale weź wytłumacz bo widziałem szyszke, moze stara była ale jara i całkiem ładna kobita Czy ty w ogole widziałes tego babochłopa łysą czy na ślepo strzelasz i nie wiesz, ze bedziesz roochał starego facia? Szyszka piękna kobieta poznałem i nie żałuje fakt, a co do Magdy nie widziałem i nie znam osobiście, ale charakter ma zarąbisty mega mnie jara, więc z czym masz problem ? Obrażasz ją bo Ci się nie podoba, czy kompleksy masz na swoim punkcie prawiczku ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1832 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Widzę, więc chodźmy stąd albo siłą Cię zabiorę do tańca Ja mam szlafrok z kapturem i w krówki. Idę się myć i odmeldowuję się. Dobrej nocy. A zawistne hejtery i konie niech mnie cmokną w piękny tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Ahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja mam szlafrok z kapturem i w krówki. Idę się myć i odmeldowuję się. Dobrej nocy. A zawistne hejtery i konie niech mnie cmokną w piękny tyłek Nie zapomnij czopka na zapach zanim dopuścisz kafeteryjnego massimo do swej jaskini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Szyszka piękna kobieta poznałem i nie żałuje fakt, a co do Magdy nie widziałem i nie znam osobiście, ale charakter ma zarąbisty mega mnie jara, więc z czym masz problem ? Kooorwa stary ty jestes jeeebniety Dobra rada wez ja lepiej zobacz i nie na fociakach sprzed 20 lat które lubi posyłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Pipilabu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam szlafrok z kapturem i w krówki. Idę się myć i odmeldowuję się. Dobrej nocy. A zawistne hejtery i konie niech mnie cmokną w piękny tyłek No wyyypjerdalaj juz do fabryki, dosc już nawygrywałaś dzis zycia na forume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Nie zapomnij czopka na zapach zanim dopuścisz kafeteryjnego massimo do swej jaskini Czopki do wagina ja jeeebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Czopki do wagina ja jeeebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam szlafrok z kapturem i w krówki. Idę się myć i odmeldowuję się. Dobrej nocy. A zawistne hejtery i konie niech mnie cmokną w piękny tyłek Lubię, więc się dogadamy Uciekaj do łazienki w takim razie i do łożka Magda. Niech piszą co chcą olej to, bo liczy się twój seksi tyłeczek o którym marzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Lubię, więc się dogadamy Uciekaj do łazienki w takim razie i do łożka Magda. Niech piszą co chcą olej to, bo liczy się twój seksi tyłeczek o którym marzę Błagam powiedz, ze chlejesz jak to piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Błagam powiedz, ze chlejesz jak to piszesz Niestety jest trzeźwy jak knur. I nie pytaj skąd wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Salowa mu przypomina matke i dlatego pragnie się przytulać do jej zadu babcinego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu Ja jeeebie, 50 letni wielki kuń opjeerdolony na hełmofona w szlafroku w krówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Niestety jest trzeźwy jak knur. I nie pytaj skąd wiem Wysiadam jak on tak na trzeźwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Pojasniony został i już sie zegna ksiaze z traperem dla kopciuszka salowej. To kompleks edypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Błagam powiedz, ze chlejesz jak to piszesz Piłem fakt, też masz z tym problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Piłem fakt, też masz z tym problem ? Nie mam, ale stary przynajmniej jesteś jakoś usprawiedliwiony ze te amory sa zawsze alkoholowe Otrzeźwiej bo sie obudzisz koło konia kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 22 Napisano 6 godzin temu Klamie pił h20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Nie mam, ale stary przynajmniej jesteś jakoś usprawiedliwiony ze te amory sa zawsze alkoholowe Otrzeźwiej bo sie obudzisz koło konia kiedys Przynajmniej jestem szczery nie to co Ty hejterze Zawsze to Ty robisz tak samo pseudo facecie. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach