Mateusz. 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Mateusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 17 Napisano 5 godzin temu Przybliże jedną postać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 17 Napisano 5 godzin temu Vanesaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2111 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Cześć Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byku 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Cześć Mgła może jej opowiedz co odwaliłaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Mgła jak tam się czujesz i czy wyjdziesz w końcu za mąż za Malowanego? Czy broń boże nie piszcie już po wszystkim na forum, jak dwie pary stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 44 Napisano 4 godziny temu To nie jest Iskra szerloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byku 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 4 godziny temu przez byku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: To nie jest Iskra szerloku A kto? Ty? 4 minuty temu, byku napisał: Według mnie to ona już nie kontaktuje za bardzo Co tam hejterze? Nadal pełno w gaciach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 15 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cześć Mgła Cześć łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 15 Napisano 4 godziny temu Ty masz mgłę, ale mózgową. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A kto? Ty? Co tam hejterze? Nadal pełno w gaciach? Bystra to ty nigdy nie byłaś. Ale przynajmniej jakaś protezę rùchu na forum tworzysz i można se popisać kocopoly 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najprostsza linia oporu 19 Napisano 4 godziny temu Że niby kto Mgła? Viavia to ogór, a Mateusz pewnie pravol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Bystra to ty nigdy nie byłaś. Ale przynajmniej jakaś protezę rùchu na forum tworzysz i można se popisać kocopoly Mam to po tobie, bo z kim przystaje takim się staje. Więc co tu robisz czerwony szlafroku z nadmiarem męskiej energii? Protezę to sobie załóż lub zasponsoruj owsikowi, bo cały drży ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 🫣 Edytowano 4 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mam to po tobie, bo z kim przystaje takim się staje. Więc co tu robisz czerwony szlafroku z nadmiarem męskiej energii? Protezę to sobie załóż lub zasponsoruj owsikowi, bo cały drży ze strachu To co piszesz nie ma sensu ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A kto? Ty? Co tam hejterze? Nadal pełno w gaciach? Ja mam mieć? A co następną historyjkę i fałszywe zawiadomienie o przestępstwie wymyśliłaś? Pełno to będziesz miała ty jak w przyszłym tygodniu wyślę ci na PW jakie piękne zgłoszenie na policje na ciebie poszło. Mam nadzieję że nie masz zablokowanej skrzynki a jak masz to ci na Messenger wyślę Brzydzę się tobą psychopatko. Kiedyś naprawdę myślałem że jesteś alkoholiczką bo takie bzdury co ty piszesz to ciężko uwierzyć że na trzeźwo. Ale dzisiaj wiem że jesteś po prostu osobą ciężko chorą psychicznie. Starą samotną wredną psychopatką. Twój zmarły tata pewnie z ciebie byłby dumny. Edytowano 4 godziny temu przez gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: To co piszesz nie ma sensu ogólnie Więc trzymaj kredens, bo to ma sens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: 🫣 Ogór to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Więc trzymaj kredens, bo to ma sens Może jestes w spektrum? Serio może tak byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najprostsza linia oporu 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mam to po tobie, bo z kim przystaje takim się staje. Więc co tu robisz czerwony szlafroku z nadmiarem męskiej energii? Protezę to sobie załóż lub zasponsoruj owsikowi, bo cały drży ze strachu Raczej ty powinnaś drżeć. Nawet jeśli nie ty popisałaś donosy bzdurne na pravola, łącznie z pomawianiem go o przestępstwo (znęcanie się nad matką), to wcześniej wielokrotnie mu groziłaś, że to zrobisz i pisałaś to na publicznym forum oraz konkretnie treści, że się znęca. Jesteś więc pierwszą podejrzaną, a pravol zna cię z danych. Mogą cię wezwać na jakieś przesłuchanie i po co ci to było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 44 Napisano 4 godziny temu Matko bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1845 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, gemini napisał: Ja mam mieć? A co następną historyjkę i fałszywe zawiadomienie o przestępstwie wymyśliłaś? Pełno to będziesz miała ty jak w przyszłym tygodniu wyślę ci na PW jakie piękne zgłoszenie na policje na ciebie poszło. Mam nadzieję że nie masz zablokowanej skrzynki a jak masz to ci na Messenger wyślę Brzydzę się tobą psychopatko. Kiedyś naprawdę myślałem że jesteś alkoholiczką bo takie bzdury co ty piszesz to ciężko uwierzyć że na trzeźwo. Ale dzisiaj wiem że jesteś po prostu osobą ciężko chorą psychicznie. Starą samotną wredną psychopatką. Twój zmarły tata pewnie z ciebie byłby dumny że takiego czubka wychował. Nie jestem żadną alkoholiczką i zejdź ze mnie, bo zadzwonię na policję i zgłoszę stalking. Oraz założę ci sprawę. Co ma mój ojciec do tego? Mój ojciec był dobrym człowiekiem, a twój siedzi w więzieniu i ty tam też niedługo trafisz. Jeżeli będziesz mnie nadal obrażał i gnębił, to teraz ja ci zrobię sprawę. Rozumiemy się hejterze? Czy za ciężkie po skończonym gimnazjum? Więc przeproś za wszystkie świństwa i wyjdź. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najprostsza linia oporu 19 Napisano 4 godziny temu Mnie w ogóle osłabia, jak ten dzban po prostu z rękawa wyciąga takie ciężkie działa (pisała też o Doktorze, że się znęcał rzekomo nad eks, chory łeb) i w ogóle nie przewiduje, że to jednak może mieć jakieś konsekwencje, bo nikt jej danych nawet nie musi szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najprostsza linia oporu 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem żadną alkoholiczką i zejdź ze mnie, bo zadzwonię na policję i zgłoszę stalking. Oraz założę ci sprawę. Co ma mój ojciec do tego? Mój ojciec był dobrym człowiekiem, a twój siedzi w więzieniu i ty tam też niedługo trafisz. Jeżeli będziesz mnie nadal obrażał i gnębił, to teraz ja ci zrobię sprawę. Rozumiemy się hejterze? Czy za ciężkie po skończonym gimnazjum? Więc przeproś za wszystkie świństwa i wyjdź. A jak ty go stalkowałaś (jakieś screeny on ma), łaziłaś za nim, pisałaś mu, że jest nikim, śmierdzi, nie ma zębów i właśnie pomawiałaś o przestępstwo oraz wielokrotnie groziłaś donosami na niego, to było wtedy wszystko ok? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach