Deasmond 20 Napisano 7 godzin temu Yellow diamonds in the light Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 7 godzin temu A ta znowu o sraaaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 7 godzin temu Ciekawe co dzisiaj wjechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 20 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, choroszcze jukon welcome napisał: A ta znowu o sraaaniu To cytat biblijny, tłuku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2111 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, choroszcze jukon welcome napisał: Wiem menel, nabijam się z ciebie bo znowu pjeeerdolisz od rzeczy najeebana Te to twoj znak rozpoznawczy że masz coś z mózgiem bo ciągle to dajesz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Te to twoj znak rozpoznawczy że masz coś z mózgiem bo ciągle to dajesz. Twój znak rozpoznawczy to niedotlenienie przy porodzie wiec wyypierdalaj ułomko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, choroszcze jukon welcome napisał: Twój znak rozpoznawczy to niedotlenienie przy porodzie wiec wyypierdalaj ułomko Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2111 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał: Twój znak rozpoznawczy to niedotlenienie przy porodzie wiec wyypierdalaj ułomko Mój to jeż ale twój to widzi każdy i proponuję po dać jeszcze . No wiesz będzie bardziej potęgować nastrój grozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 17 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mój to jeż ale twój to widzi każdy i proponuję po dać jeszcze . No wiesz będzie bardziej potęgować nastrój grozy. Po co piszesz z trollami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2111 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Viavia napisał: Po co piszesz z trollami? Oglądam mecz i przy okazji coś tam pisze. A ty co porabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oglądam mecz i przy okazji coś tam pisze. A ty co porabiasz? Szykuje się do spania. Na forum nie ma normalnych ludzi większosc tematòw albo przepychanki albo ułomnych wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2111 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Viavia napisał: Szykuje się do spania. Na forum nie ma normalnych ludzi większosc tematòw albo przepychanki albo ułomnych wpisy. Czyli jutro masz na rano. Wiem że nie ma chociaż myślałam że jest kilku ale coraz bardziej w to wątpię bo zaraz policzy do trzech i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
birkin z Biedronki 67 Napisano 6 godzin temu Ewka mówiąc poscianowy zyeb miałam na myśli gwałciciela manekinów z obłędem w oczach i tryplem 🫢 bo to on blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 20 Napisano 5 godzin temu Tu jeszcze zablokuj, parchu śmierdzący und łysiejący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 15 Napisano 5 godzin temu UWOLNIĆ BUNIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 10 Napisano 5 godzin temu 50 minut temu, birkin z Biedronki napisał: Ewka mówiąc poscianowy zyeb miałam na myśli gwałciciela manekinów z obłędem w oczach i tryplem 🫢 bo to on blokuje Znowu się uaktywnił, jak mu napisałaś, że kopuluje z manekinem jedynie ;D Ale sratuszczak też może blokować. 6 minut temu, Mateusz. napisał: UWOLNIĆ BUNIE! Tak naprawdę bunio jest wolny od salowej od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Znowu się uaktywnił, jak mu napisałaś, że kopuluje z manekinem jedynie ;D Ale sratuszczak też może blokować. Tak naprawdę bunio jest wolny od salowej od lat Masz rację, ale jakoś mi pasowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 10 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Mateusz. napisał: Masz rację, ale jakoś mi pasowało Zawsze mnie to śmieszy, tak że rozumiem Uciekam, dobranoc normalnym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 20 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa_ napisał: Zawsze mnie to śmieszy, tak że rozumiem Uciekam, dobranoc normalnym Idź, niech ci się śnią te jednorazowe laski, które robiłaś 15-20 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OWSICKY 0 Napisano 5 godzin temu PŁASKA CHYBA KOCHA ROBIĆ LASKA RANDOMOM SKORO TYLE O TYM PISAĆ TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Deasmond napisał: Idź, niech ci się śnią te jednorazowe laski, które robiłaś 15-20 lat temu. "Ja byłam typem księżniczki ketrel. Niepijąca, doskonale się ucząca, spokojna, inteligentna, cnotliwa i piękna " Dobranoc, gandziowy chuchu, niech ci się przyśnią dorodne ozory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 10 Napisano 5 godzin temu I oczywiście, że pójdę spać, nie jestem tobą alkoholowo-gandziowy zombiaku, wiadomo, że poniedziałek dla ciebie nie istnieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OWSICKY 0 Napisano 5 godzin temu CNOTLIWE KSIĘŻNICZKI NAJWIĘCEJ SIĘ ODDAJĄ BADBOYOM I RUUCHACZOM TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: "Ja byłam typem księżniczki ketrel. Niepijąca, doskonale się ucząca, spokojna, inteligentna, cnotliwa i piękna " ...ka w typie dzidzi piernik jesteś na pewno huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 20 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: I oczywiście, że pójdę spać, nie jestem tobą alkoholowo-gandziowy zombiaku, wiadomo, że poniedziałek dla ciebie nie istnieje;) tak jak dla ciebie nie istnieją własne pieniądze, samochód, czy mieszkanie. Pozostaje tylko laska robiona od czasu do czasu przechodzonemu chlapciowi, jak sobie przypomni, że jeszcze ma żonę. 🫧 Edytowano 5 godzin temu przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach