Onaaaa 2133 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i na tym znajomość niemieckiego się skończyła Ja sznela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Gargаmel napisał: Ja ..., IQ małpy będzie twierdziło, że czegoś nie zrozumiem. Masz iq małpy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: Ja sznela Gdzie ci się tak spieszy? 26 minut temu, Onaaaa napisał: Masz iq małpy? Gdybym miał, to bym cię zapłodnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Gargаmel napisał: Gdybym miał, to bym cię zapłodnił. Nie dałbyś rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie dałbyś rady Niedawno na plaży przeganialiśmy lwa morskiego, wrócił do morza. Tobie też dałbym radę, gdybym był ułomny jak widmok. Edytowano 4 godziny temu przez Gargаmel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Gargаmel napisał: Niedawno na plaży przeganialiśmy lwa morskiego, wrócił do morza. Tobie też dałbym radę, gdybym był ułomny jak widmok. to ilu was tam było w tej australii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach