Spaghetti .... 268 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zastanów się, bo ja mam wywalone, a Ty ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 2 godziny temu Idz śnić o salowej na plaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Idz śnić o salowej na plaży Nie powinienem, bo ma męża, ale z czym masz problem ? Miałaś iść Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 1 godzinę temu A ty masz żonę i co z tego. Pilnuje przybytku. Z czym masz problem? Nie moja wina że tylko ty tu jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: A ty masz żonę i co z tego. Pilnuje przybytku. Z czym masz problem? Nie moja wina że tylko ty tu jestes Ty też tu jesteś Patrycja, więc idź spać i odpocznij to najlepsze wyjście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 1 godzinę temu Jestem odpocznieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Jestem odpocznieta Ok, więc zobacz i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 1 godzinę temu Trynkiewicz juz nudny jest. Szukam innego. Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Trynkiewicz juz nudny jest. Szukam innego. Nara Ty również policjantko na emeryturce Magda ma power jest skryta cicha ,a Ty jesteś wariatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 1 godzinę temu Wariaci nie są nudni. Zresztą mam to w dupje bo nie jestem cyrkiem obwoznym. Wychodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Wariaci nie są nudni. Zresztą mam to w dupje bo nie jestem cyrkiem obwoznym. Wychodze Są jak Ty. Wypad na fotel i do łożka policjantko są młodsze od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 1 godzinę temu Zwlaszcza salowa xD a po co na fotel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GDZIE SĄ SCREENY KONIU?! 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty również policjantko na emeryturce Magda ma power jest skryta cicha ,a Ty jesteś wariatką. https://dustoffthebible.com/wp-content/uploads/2016/11/Batman-slapping-Robin-Meme-Blank.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, GDZIE SĄ SCREENY KONIU?! napisał: Swój garnek na głowie wal w ten sposób, bo nic innego nie potrafisz Poznaniaczku ...o yebany Ty. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach