Spaghetti .... 271 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Najlepsza gra aktora Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 3 godziny temu jakby go nie zastrzelili to mógł zostać pijakiem i stulejarzem tak jak ty, a tak wszyscy go dobrze wspominali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pedalski znawca seriali napisał: jakby go nie zastrzelili to mógł zostać pijakiem i stulejarzem tak jak ty, a tak wszyscy go dobrze wspominali Łszykowice powiad Łódzki, ale nadal żyjesz ciesz się Prawik, bo nie znasz dnia ani godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 3 godziny temu wpadaj, poruuchamy się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 3 godziny temu Magda S. mi się podoba ma to coś, a Ty co masz ? hejt na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Magda S. mi się podoba ma to coś, a Ty co masz ? hejt na kafe mam jaja pełne soku miłości, wpadaj, poczęstuj się. ostatnio jem same ananasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pedalski znawca seriali napisał: mam jaja pełne soku miłości, wpadaj, poczęstuj się. ostatnio jem same ananasy. "Tajemnica Brokeback Mountain" musisz obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: "Tajemnica Brokeback Mountain" musisz obejrzeć oglądałem, bardzo mi się podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 3 godziny temu A czerwony szlafrok otulony jajami, lajkuje w krzakach hejterskie wpisy na Makarona. No co za baba z wywalonym jajem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A czerwony szlafrok otulony jajami, lajkuje w krzakach hejterskie wpisy na Makarona. No co za baba z wywalonym jajem Łysa uświadomisz kudłatego, ze to nie ty taka piękna na awku bo ten jełop na tyle nie kontaktuje z bazą że tego nie wie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Łysa uświadomisz kudłatego, ze to nie ty taka piękna na awku bo ten jełop na tyle nie kontaktuje z bazą że tego nie wie? Widzę kobietę nie to co Ty hjeterku, więc sklej mordę i spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Widzę kobietę nie to co Ty hjeterku, więc sklej mordę i spadaj To paryska się nudzi za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: A czerwony szlafrok otulony jajami, lajkuje w krzakach hejterskie wpisy na Makarona. No co za baba z wywalonym jajem Nie będę Ci słodził jak wyglądasz wiesz sama i jaki masz charatker, ale mega kobietka jesteś i życzę Ci szczęścia z mężem Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Widzę kobietę nie to co Ty hjeterku, więc sklej mordę i spadaj Wow, fajna ta wieczorna, nigdy po służbie jej nie widziałem... ale śledziłem dziś do domu https://iili.io/CzfmPEb.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: kobietę Odważne stwierdzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie będę Ci słodził jak wyglądasz wiesz sama i jaki masz charatker, ale mega kobietka jesteś i życzę Ci szczęścia z mężem Zaraz ci przy...ę i może odwróci się ostatnie pobicie przez pseudoli, gdy groziłeś im mafią., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 2 godziny temu też jak byłem młodszy udawałem że jestem hetero, w pewnym momencie życia jak się dojrzewa to przestaje się zwracać uwagę na to że inni dyskryminują i można być sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie będę Ci słodził jak wyglądasz wiesz sama i jaki masz charatker, ale mega kobietka jesteś i życzę Ci szczęścia z mężem Kooorwa on jest tak przytrzymany, że jego nie jest w porządku nawet tyrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gargаmel napisał: Zaraz ci przy...ę i może odwróci się ostatnie pobicie przez pseudoli, gdy groziłeś im mafią., Na bałuty zapraszam i nie kozacz w necie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: z mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Na bałuty zapraszam i nie kozacz w necie w takiej patologii mieszkasz? to nie dziwię się teraz że zostałeś alkoholikiem bez matury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: A czerwony szlafrok otulony jajami, lajkuje w krzakach hejterskie wpisy na Makarona. No co za baba z wywalonym jajem Nie bój się hejtu i ...ów, masz we mnie wsparcie, a tez odpoczywaj nieznajoma Magdo Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu I nie kłóćmy się bo wygram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Na bałuty zapraszam i nie kozacz w necie Zapraszam na stadion gdziekolwiek (co to są bałuty, ŁKS czy żydki?) i nie kozacz w necie @wakanka1 zapraszam do Odessy i nie kozacz w miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Gargаmel napisał: Zapraszam na stadion gdziekolwiek (co to są bałuty, ŁKS czy żydki?) i nie kozacz w necie @wakanka1 zapraszam do Odessy i nie kozacz w miłości Dopóki nie wpadniesz do Łodzi, to możesz tu wzywać nawet Prezydenta i.d.i.o.to Rozumiesz, czy nadal będizesz zgrywał frajera ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dopóki nie wpadniesz do Łodzi, to możesz tu wzywać nawet Prezydenta i.d.i.o.to Rozumiesz, czy nadal będizesz zgrywał frajera ? No dobra, ogierze, to ty wpadnij do Gdańska Czekam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gargаmel napisał: No dobra, ogierze, to ty wpadnij do Gdańska Czekam! Byłem... ładne statki macie, więc podaj adres do twojego wieżowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Byłem... ładne statki macie, więc podaj adres do twojego wieżowca To dawaj jeszcze raz, cytuję "Na bałuty zapraszam i nie kozacz w necie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Gargаmel napisał: No dobra, ogierze, to ty wpadnij do Gdańska Czekam! W ełbie ci sie chyba kręci w tym Gdańsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W ełbie ci sie chyba kręci w tym Gdańsku. Nie mam pojęcia, kto brudnego ...a w takie ...ki wkłada, ale to się dzieje i jeszcze za to w kraju z gówna i kartonu płacicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach