Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Gargаmel napisał: To dawaj jeszcze raz, cytuję "Na bałuty zapraszam i nie kozacz w necie" Cytujesz mnie, bo nie masz yay i swojego zdania, ale powtarzasz kogoś tak najłatwiej Weź wal milion tekstów do mnie zobaczymy czy sobie poradzisz ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cytujesz mnie, bo nie masz yay i swojego zdania, ale powtarzasz kogoś tak najłatwiej Weź wal milion tekstów do mnie zobaczymy czy sobie poradzisz ? Chłopie, nie będę do ciebie zapierdalał 600 km. Taki kozak jesteś, to zapraszam od Ostrawy albo Gdańska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Gargаmel napisał: Chłopie, nie będę do ciebie zapierdalał 600 km. Taki kozak jesteś, to zapraszam od Ostrawy albo Gdańska xD Jak nie , to po co mnie cytujesz i zmyślasz moje życie ... Byłem na Pomorzu i nie boje się tak jak Ty teraz oceniając mnie Masz roblem, bo Klaudia i inne kobiety mają cię gdzieś ? Weź się za siebie. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu Jezuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gargаmel napisał: Jezuuu Ch.uj z Tobą frajerze i nie oceniaj innych patrz na siebie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ch.uj z Tobą frajerze i nie oceniaj innych patrz na siebie Zapraszam frajerze do Gdańska albo Wrocławia, za obrażanie kobiet skończysz jak angole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Masz roblem, bo Klaudia i inne kobiety mają cię gdzieś ? Tak, Ukrainki tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gargаmel napisał: Zapraszam frajerze do Gdańska albo Wrocławia, za obrażanie kobiet skończysz jak angole Ty obrażasz i niszczysz własne życie tutaj i kobiety, więc nie oceniaj mnie, bo dostaniesz wkrtóce od życia to na co zasługujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty obrażasz i niszczysz własne życie tutaj i kobiety, więc nie oceniaj mnie, bo dostaniesz wkrtóce od życia to na co zasługujesz on już dostał, ty za to kiedy na aa się wybierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Malik gondwana napisał: Tak, Ukrainki tez 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty obrażasz i niszczysz własne życie tutaj i kobiety, więc nie oceniaj mnie, bo dostaniesz wkrtóce od życia to na co zasługujesz Walczcie razem o miłość, pedały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach