Tremendous 52 Napisano 4 godziny temu electric avenue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu puczjar hends ap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 52 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu Tramadolous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramaldous 4 Napisano 4 godziny temu Ihaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramaldous 4 Napisano 4 godziny temu Nie śpimy kochani, gramy 🫦 zaraz makaron otworzy barek 🫵🦶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu To bialy koń księcia nadjechał chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu A nie to osioł ze szreka kulawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Wszedzie za mną łazi i wkùrwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu Benzo Babka a gienia to tramadol ahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BonzoBabka napisał: A nie to osioł ze szreka kulawy Tamagoczi pamiętamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Zabawne jak ci się odpaliła potrzeba mojej atencji ośle. Ale moje jaja są już bezwładnie wywalone prosto w twe czoło i se klaszczom rytmicznie w takt twojej zenady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Oraz w takt pogardy do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu Ja prdl a miała iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BonzoBabka napisał: Zabawne jak ci się odpaliła potrzeba mojej atencji ośle. Ale moje jaja są już bezwładnie wywalone prosto w twe czoło i se klaszczom rytmicznie w takt twojej zenady Moze wygrzebiesz w smietniku za dino jakies tamagoczi i ci naprawi serduszko krawiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Moze wygrzebiesz w smietniku za dino jakies tamagoczi i ci naprawi serduszko krawiace Nie musi, ja Babce Bożej kupię nowe Edytowano 4 godziny temu przez Krasnal Alpha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramaldous 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Moze wygrzebiesz w smietniku za dino jakies tamagoczi i ci naprawi serduszko krawiace Nie wiem, jak ty to robisz, ale jak to mówią - w punkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Krasnal Alpha napisał: Ja prdl a miała iść spać Nie pozbedziesz sie mnie tak latwo przebiegly gnomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Krasnal Alpha napisał: Nie musi, ja Babce Bożej kupię nowe Och. To moge odplynac spiulkolotem w kraine snu. Moge legnac do barlogu spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Nie pozbedziesz sie mnie tak latwo przebiegly gnomie Zet de igrek ce ha a jot Edytowano 4 godziny temu przez BonzoBabka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Och. To moge odplynac spiulkolotem w kraine snu. Moge legnac do barlogu spokojnie Zaśnij snem wiekuistym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BonzoBabka napisał: Zet de igrek ce ha a jot Nawet cofnelo cie do poziomu szkoly podstawowej od tego tamagoczi ale spokojnie filipoo ci pomozr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BonzoBabka napisał: Zaśnij snem wiekuistym. Azalisz to wlasnie uczynię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Azalisz to wlasnie uczynię! Niech Ci ziemia letkom będzie mimo wszystko. Po drugiej stronie już nie pokozaczysz i tam maski opadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Nawet cofnelo cie do poziomu szkoly podstawowej od tego tamagoczi ale spokojnie filipoo ci pomozr Babka Boża sama sobie kupi, nie potrzebuje niczyjej pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Aha i nie przychodz do mnie po pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BonzoBabka napisał: Niech Ci ziemia letkom będzie mimo wszystko. Po drugiej stronie już nie pokozaczysz i tam maski opadną Jesli cos mi sie stanie dzis w nocy to powyzej macie osobe odpowiedzialna, ale oszczedzcie ja bo nie wiedziala co czyni i dajcie jej to cholerne tamagoczi. Taka jest moja wola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Krasnal Alpha napisał: Babka Boża sama sobie kupi, nie potrzebuje niczyjej pomocy. Nie może się pogodzić z porażka więc próbuje gryźć nam gucze. Plaska z chlapciem rozwalają materac to go wzięło na smety sentymenty i szuka rozrywki gdzie moze aby zagłuszyć samotność i chrapanie starej kobyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramaldous 4 Napisano 4 godziny temu Pic jesc spać jak tamagotchi… mmmm brzmi jak moje życie 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Jesli cos mi sie stanie dzis w nocy to powyzej macie osobe odpowiedzialna, ale oszczedzcie ja bo nie wiedziala co czyni i dajcie jej to cholerne tamagoczi. Taka jest moja wola. Wole to ty już masz smutny nieboszczyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach