Zawsze przychodzi noc 9 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Fajnie że przegrywając ktoś wygrał kogo lubię Jutro na Hiszpanie ale jeszcze do przemyśleń i bądź , bo znowu dasz mi wygrać albo razem wygramy. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2262 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noc napisał: Jutro na Hiszpanie ale jeszcze do przemyśleń i bądź , bo znowu dasz mi wygrać albo razem wygramy. Dobrej nocy Ale jak to na Hiszpanie nie na Belgie dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noc 9 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ale jak to na Hiszpanie nie na Belgie dobranoc Jednak na Hiszpanie, bo ma genialną defensywę i świetnych stoperów. Oni idą jak w furii i uważam że będą poważnym kandydatem na mistrza świata . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2262 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noc napisał: Jednak na Hiszpanie, bo ma genialną defensywę i świetnych stoperów. Oni idą jak w furii i uważam że będą poważnym kandydatem na mistrza świata . Zastanowię się jeszcze. Hiszpanie Niby piwinni wygrać ale belgia nieźle gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noc 9 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zastanowię się jeszcze. Hiszpanie Niby piwinni wygrać ale belgia nieźle gra. Nieźle to za mało , bo teraz będą coraz bardziej zacięte walki, a wytypować kogoś trzeba i ja Hiszpanów widzę jako mocnych rywali dla tych co zostali i jeszcze Norwegów bo też mają mocarną pake. Uciekam bo jak ja wstane zarobkować Ale wrócę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2262 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Zawsze przychodzi noc napisał: Nieźle to za mało , bo teraz będą coraz bardziej zacięte walki, a wytypować kogoś trzeba i ja Hiszpanów widzę jako mocnych rywali dla tych co zostali i jeszcze Norwegów bo też mają mocarną pake. Uciekam bo jak ja wstane zarobkować Ale wrócę Może i Hiszpania ale tam bardziej anglia niż Norwegia do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get aut 2 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Może i Hiszpania ale tam bardziej anglia niż Norwegia do jutra Już wróciłem z kołchozu. Arbeit macht frei kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach