Irongedon 4 Napisano wczoraj o 18:37 To forum zeszło na psy,skrzynki nie działają,nie można nic napisać,otworzyć wiadomości.Kiedyś było tu inaczej,znacznie inaczej.M jeśli jesteś tą to wyślij mi pustego SMS,masz nr ja niestety twój straciłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano wczoraj o 18:41 To margierytka cie szukala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano wczoraj o 18:41 A raczej pytała kim jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano wczoraj o 18:41 A po co pustego smsa? Nie lepiej: hej ajronmen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irongedon 4 Napisano wczoraj o 18:48 No można i hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano wczoraj o 18:51 13 minut temu, Irongedon napisał: To forum zeszło na psy,skrzynki nie działają,nie można nic napisać,otworzyć wiadomości.Kiedyś było tu inaczej,znacznie inaczej.M jeśli jesteś tą to wyślij mi pustego SMS,masz nr ja niestety twój straciłem... Skrzynki to przeżytek. Teraz pokazujemy cycki i dzyndzle na publiku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu a teraz jest tak i trzeba sie przyzwyczaic do nowej rzeczywistosci, a nie jeczec a kiedys bylo inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 23 godziny temu Dzyndzle fu ciekawe komu zwisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Skrzynki to przeżytek. Teraz pokazujemy cycki i dzyndzle na publiku. ja wlasnie mam zamiar wywalic dyda o polnocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 23 godziny temu Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Czekam sprawdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: ja wlasnie mam zamiar wywalic dyda o polnocy To mam pecha. Będę oglądać mecz piłki siatkowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: To mam pecha. Będę oglądać mecz piłki siatkowej. jesli to jest dla ciebie ciekawsze widowisko to oooooookeeeejjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Be quiet! napisał: jesli to jest dla ciebie ciekawsze widowisko to oooooookeeeejjjj No jacha. Tu mogę zobaczyć jednego dzyndzla a w tv 12 wypiętych tyłeczków Bym zapomniała. Plus ławka rezerwowych! Edytowano 23 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: No jacha. Tu mogę zobaczyć jednego dzyndzla a w tv 12 wypiętych tyłeczków Bym zapomniała. Plus ławka rezerwowych! nie wiesz co tracisz, ale twoj wybor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Be quiet! napisał: nie wiesz co tracisz, ale twoj wybor. Wiem. Jakieś 11 cm? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Wiem. Jakieś 11 cm? moja droga, tak to my rozmawiac nie bedziemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, Be quiet! napisał: moja droga, tak to my rozmawiac nie bedziemy. Wcale nie jestem droga. To jakieś podłe pomówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Wcale nie jestem droga. To jakieś podłe pomówienia. idz juz na fotel i czekaj na tyleczki, bo ja z toba nie gadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: idz juz na fotel i czekaj na tyleczki, bo ja z toba nie gadam. Nie da rady. Jeszcze muszę mopem podłogi popieścić, napełnić salaterki sałatką owocową, zrobić kawki i mogę zacząć kibicować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie da rady. Jeszcze muszę mopem podłogi popieścić, napełnić salaterki sałatką owocową, zrobić kawki i mogę zacząć kibicować. kibicowac? przeciez ty sie idziesz gapic na ich dopy. wiesz co, myslalem ze jestes inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: kibicowac? przeciez ty sie idziesz gapic na ich dopy. wiesz co, myslalem ze jestes inna. Wiem. Sądziłeś, że z racji sędziwego wieku tylko mi forum i wędkowanie pozostało Zmykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Wiem. Sądziłeś, że z racji sędziwego wieku tylko mi forum i wędkowanie pozostało Zmykam. szkoda ze nie mam kontaktu do twojego meza, to bym go poinformowal, skad u ciebie takie zainteresowanie sportem meskim. no pa milego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 102 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Irongedon napisał: To forum zeszło na psy,skrzynki nie działają,nie można nic napisać,otworzyć wiadomości.Kiedyś było tu inaczej,znacznie inaczej.M jeśli jesteś tą to wyślij mi pustego SMS,masz nr ja niestety twój straciłem... Teraz soe odczytuje na poczcie tam gdzie zakładałeś maila, no niestety takie tu obyczaje. Ale nie, nie jestem tą której ponoć szukasz. Po prostu nicki pomyliłam. Hey 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 102 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, AndroGjenia napisał: To margierytka cie szukala Margaretka Ale przekształcacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 102 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, AndroGjenia napisał: A raczej pytała kim jesteś A kto ty jesteś, bo nie nadążam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irongedon 4 Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, Margherite napisał: Teraz soe odczytuje na poczcie tam gdzie zakładałeś maila, no niestety takie tu obyczaje. Ale nie, nie jestem tą której ponoć szukasz. Po prostu nicki pomyliłam. Hey Oki,to ja się pomyliłem więc jesteś B. cóż...hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 45 Napisano 11 godzin temu Ta bo kiedyś to było obora była, bo mogły z wyloga pokazywać prawdziwe oblicze, więc nie ma co idealizować dawnych czasów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 45 Napisano 11 godzin temu Obecnie przynajmniej tak się nie uzewnętrzniają z ruсhaniem, bo z loginu muszą być bardziej prawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach