VenusHorizon4 153 Napisano wtorek o 22:56 Czas na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 22:57 Też bym coś zjadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 22:58 Ja całą blachę pizzy ojeebałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 22:59 O wy mędy miales mnie zaprosić do babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:00 Ta była taka sobie, lekko sucha, następna będzie lepsza, bo inny tryb piekarnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:00 To nic zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:03 No dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:04 Nie mam neta w tv faak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:05 Babcia dzisiaj ogórki kisiła, chyba z 10 słoików, to zapraszam : p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:06 Mam w piwnicy ale nie wiem kto robił i się brzydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:14 Fuj. A babka ile by zjadła kawałków ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:16 Wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:17 Oo kuurwa to dwie pizze w takim razie ; p Powiem babce, zeby dwie upiekła, jeśli babka chce wpaść XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:18 Wolę nie wpadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:21 2 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Wolę nie wpadac Ok Ogólnie wcześniej była lepsza, ale babcia mówiła, że dzisiaj inaczej piekarnik ustawiła, a następnym razem będzie się dłużej piec, i wyjdzie soczysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:22 Przed chwilą, Pejsar napisał: Ok Ogólnie wcześniej była lepsza, ale babcia mówiła, że dzisiaj inaczej piekarnik ustawiła, a następnym razem będzie się dłużej piec, i wyjdzie soczysta. A kto byl u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:23 Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: A kto byl u was Nikt. Babcia zjadła z 3 kawałki, a ja z 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:25 Moja też mi robiła ale z gotowca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:25 Babcia najpierw ciasto robi i rośnie chyba z dwie godziny na drożdżach. Z semoliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:27 1 minutę temu, Pejsar napisał: Babcia najpierw ciasto robi i rośnie chyba z dwie godziny na drożdżach. Z semoliny. Niektóre są posypane na spodzie czymś takim dziwnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:27 Ja na razie spadam, może zasnę albo pójdę na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano wtorek o 23:27 A nie wiem, mąką może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano wtorek o 23:28 O może zacznę nocą chodzić i zwiedzać huh dobra myśl. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach