Lawless 10 Napisano 4 godziny temu Malutkie grzeszki…których nikt nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 1 godzinę temu Mówiłam, że będzie pusty temat? Zrób wyzwanie wnusiu i nie hejtuj mnie przez najbliższe dwa tygodnie. Dasz radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 129 Napisano 5 minut temu 52 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Mówiłam, że będzie pusty temat? Zrób wyzwanie wnusiu i nie hejtuj mnie przez najbliższe dwa tygodnie. Dasz radę? Twoja glupota nie zna granic. Przyjęłaś wcześniej jakis zakład, ale zamiast pokazac klasę- ty zaczęłaś hejtowac tych, którym wcześniej pomagalas nakręcać hejt. Bo nie mogłaś wytrzymać bez pierd.oolenia glupot. A ze wszystkie trzymalyscie się w grupie tylko i wyłącznie by hejtowac to ogólnie wam się wszystko posypało. Tego nie da się odkręcić, chociaz wiadomo, że jak sie kiedys znów pogodzicie to bedziecie mitomanic, że te wzajemne wyzwiska nie mialy miejsca. Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach