Dziwolong 44 Napisano 13 godzin temu Raczej nie sądzę ale jest jak jest. Jak dzień mija? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu Po deszczu zawsze wstaje słońce. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu Wierzę. Rano było przyjemnie, ale potem totalny rozperdol na głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu Mam ciacho rafaello, cho ze zjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Mam ciacho rafaello, cho ze zjemy Ja mam wino idziemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu Idę posiedzieć nad moją rzeką. Muszę trochę przewietrzyć głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 13 godzin temu Aby przeciągu nie było bynajmiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Malowany napisał: Idę posiedzieć nad moją rzeką. Muszę trochę przewietrzyć głowę. U mnie jest dziś zachmurzone niebo i bardzo duszno 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 12 Napisano 10 godzin temu U mnie padało wcześniej i pochmurno, ale teraz się rozpogadza na szczęście, bo nocą sypiam na tarasie, hihihi Wczoraj w nocy było tyle gwiazd na niebie, że szok. A ja sobie rozkładam koc, śpiwory, poduszka i patrze w niebo, a za 5 minut jestem trup i budzi mnie poranny wschód słońca oraz kukułki, huu huu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach