Mr Awesome 7 Napisano 7 godzin temu To musi być Lisner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu Lisner śledzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 7 godzin temu Byle w lodówce a nie na parapecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 7 godzin temu Temat wyższych lotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Lisner śledzie? Gruba ryba może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Gruba ryba może Martwiłam się, że siedzisz i trzeba wpłacać kaucje. Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano 7 godzin temu Przypominam państwu że śledzie są łyse 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, koto napisał: Przypominam państwu że śledzie są łyse 🫠 I obslizgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 7 Napisano 6 godzin temu Grillowana płastuga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Temat wyższych lotów Wrzuć zdjęcie ryby, to od razu zrobi się wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Martwiłam się, że siedzisz i trzeba wpłacać kaucje. Witam Miło mi, ale odpoczywałem o netu i ludzi tym razem Witaj A co u Ciebie Magda ? Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Miło mi, ale odpoczywałem o netu i ludzi tym razem Witaj A co u Ciebie Magda ? Dobrze dziękuje. Nie zginęłam od zderzenia się z jeleniem, a tak mi tutaj życzono 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach