Mr Awesome 8 Napisano 4 godziny temu No i długi weekend przeminął z wiatrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 913 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Mr Awesome napisał: No i długi weekend przeminął z wiatrem. Ja miałam standardowy. Przyszły mam długi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Ja miałam standardowy. Przyszły mam długi. Ja sobie jeszcze bardziej przedłużyłam. Nie jestem gotowa na rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 3 godziny temu Sobota i niedziela to jest długi wikend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Bu_Bu napisał: Sobota i niedziela to jest długi wikend? Był jeszcze piątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Był jeszcze piątek. No był, ale pracujący, no chyba że miałaś wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: No był, ale pracujący, no chyba że miałaś wolne Oddali za święto, które wypadało w sobotę. W budżetówce tak jest przynamniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 913 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Bu_Bu napisał: No był, ale pracujący, no chyba że miałaś wolne No to niektórzy mieli długi weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 913 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mr Awesome napisał: Oddali za święto, które wypadało w sobotę. W budżetówce tak jest przynamniej. Poza budżetówką też tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 913 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, Mr Awesome napisał: Ja sobie jeszcze bardziej przedłużyłam. Nie jestem gotowa na rzeczywistość. Ja mam pokusę w każdy poniedziałek ale trzeba oszczędzać dni urlopowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Poza budżetówką też tak jest. Nie wiem jak to jest w przypadku malowanego zbierającego szparagi w de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 913 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Nie wiem jak to jest w przypadku malowanego zbierającego szparagi w de. Pewnie szparag w DE nie uznaje świąt państwowych w RP. Choć w przypadku cudu nad Wisłą mógłby zrobić wyjątek. Wyjątkowo nie chodzi o wojnę z Niemcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Pewnie szparag w DE nie uznaje świąt państwowych w RP. Choć w przypadku cudu nad Wisłą mógłby zrobić wyjątek. Wyjątkowo nie chodzi o wojnę z Niemcami. Hihi. No niestety nie ma tak, ich nie obchodzi nasz rodak, pewnie kierują się swoimi świętami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 8 Napisano 2 godziny temu Umcykcyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach