MildredRatched 4 Napisano 1 godzinę temu Czy tylko poza chałupa masz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 1 godzinę temu Dwa w domu, dwa w piwnicy. Jak przyjedzam do domu, to czekają na werandzie.. Kotka spała dziś u mnie w nogach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 1 godzinę temu Zimno jak s...ysyn przy otwartym oknie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MildredRatched napisał: Zimno jak s...ysyn przy otwartym oknie teraz Ja już zamykam okno, bo jest zimno i grubszą piżamę zakładam. Czasami w zimie zakładam na noc skarpety Wiem też, że od dziś w blokach przygotowanują się do sezonu grzewczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Ja już zamykam okno, bo jest zimno i grubszą piżamę zakładam. Czasami w zimie zakładam na noc skarpety Wiem też, że od dziś w blokach przygotowanują się do sezonu grzewczego Też chyba się przebiorę ale skarpety jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ja już zamykam okno, bo jest zimno i grubszą piżamę zakładam. Czasami w zimie zakładam na noc skarpety Wiem też, że od dziś w blokach przygotowanują się do sezonu grzewczego Raczej do odpowietrzania grzejników. Mam otwarty balkon i okna w pozostałych pokojach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Raczej do odpowietrzania grzejników. Mam otwarty balkon i okna w pozostałych pokojach. Nie wiem. Są kartki na osiedlach, że przygotowują się od sezonu grzewczego i proszą o odkręcenie termostatów grzejnikowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 1 godzinę temu Szybko dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, MildredRatched napisał: Szybko dziwne Cudowny awatar i te oczyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Cudowny awatar i te oczyska Wyebane jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie wiem. Są kartki na osiedlach, że przygotowują się od sezonu grzewczego i proszą o odkręcenie termostatów grzejnikowych. To właśnie to, o czym wyżej napisałam. Trzeba grzejniki odpowietrzyć. My odkręcamy termostaty, oni puszczą strumień powietrza i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 8 minut temu 1 godzinę temu, MildredRatched napisał: Wyebane jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach