beziks 275 Napisano 1 godzinę temu Bo kolega zablokował a tema włosów jest szalenie ciekawy. Babo, u mnie ostatnio za cięcie bez dodatkowego wydziwiania płaciłam 120 zł. Gdybym była z tego zadowolona to nawet by mnie tak nie bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu Coś chciałam polecić i ktoś zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 275 Napisano 1 godzinę temu Powiadomienia mam znowu zablokowane. Dziękuję Ci dobry człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu Próba https://zapodaj.net/plik-k31QzMu3SZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 5 Napisano 1 godzinę temu To mówisz, że produkty Ziaja trzymają twój hełmofon w ryzach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 275 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brayden napisał: To mówisz, że produkty Ziaja trzymają twój hełmofon w ryzach? To kulturalny zakład fryzjerski. Uprasza się o stosowne zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, beziks napisał: Powiadomienia mam znowu zablokowane. Dziękuję Ci dobry człowieku. Skrzynkę też Ci blokuje? Ten spray modelujący sobie wypróbuj, bo jest rewelacyjny i rewelacyjnie modeluje fryzurę. 2 minuty temu, Brayden napisał: To mówisz, że produkty Ziaja trzymają twój hełmofon w ryzach? Ładnemu we wszystkim ładnie, więc trzeba używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 275 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Próba Ja testuję teraz preparaty na skręt włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: To kulturalny zakład fryzjerski. Uprasza się o stosowne zachowanie. Najlepsi fryzjerzy to mężczyźni. Mam dobrego znajomego fryzjera, ale kogoś poznał i się wyprowadził daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 275 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Skrzynkę też Ci blokuje? Ten spray modelujący sobie wypróbuj, bo jest rewelacyjny i rewelacyjnie modeluje fryzurę. Skrzynkę to wiadomo, że blokuje. Sprawdzę tę Ziaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Najlepsi fryzjerzy to mężczyźni. Mam dobrego znajomego fryzjera, ale kogoś poznał i się wyprowadził daleko On cie tak Strzyże? Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Skrzynkę to wiadomo, że blokuje. Sprawdzę tę Ziaję. Mnie dziś dwie paczki idą. Patyczki zapachowe, kremy, balsamy do ciała i buty sportowe na jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brayden napisał: On cie tak Strzyże? Masakra. Gina napij się i wszystko będzie dobrze Temat jest Brum, albo wróć do swojej pracy (?) albo idź na swoje puste tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 275 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Najlepsi fryzjerzy to mężczyźni. Mam dobrego znajomego fryzjera, ale kogoś poznał i się wyprowadził daleko Nie zauważyłam, żeby chłopaki strzygli lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 591 Napisano 4 minuty temu Temat odblokowany. To co mi tam chcieliście polecić na moje twarde i gęste włosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Temat odblokowany. To co mi tam chcieliście polecić na moje twarde i gęste włosy? Serum i spray modelujący do włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 591 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Serum i spray modelujący do włosów. Od tego włosy będę miała cieńsze i lżejsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach