Amilek 1 Napisano 28 Sierpień Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano 28 Sierpień Miesiąc to mało by kogoś poznać. Lepiej zachowaj spory dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 28 Sierpień Nic nie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amilek 1 Napisano 28 Sierpień No ale to jednak post towarzysko - matrymonialny a nie ogloszenie o prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 28 Sierpień Seks na pierwszym spotkaniu, a potem ślub i bejbiki na następny dzień już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 12 Napisano 28 Sierpień 1 godzinę temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Gina, znów sie przebierasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano 28 Sierpień 37 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Gina, znów sie przebierasz? Jestem tutaj i za nikogo się nie przebieram. litości kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano 28 Sierpień (edytowany) Chyba muszę założyć avatar by mnie nie mylono. Ale teraz mam pracę. Edytowano 28 Sierpień przez Brayden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 28 Sierpień 2 godziny temu, Duchess of Kafeteria napisał: Gina, znów sie przebierasz? Znowu kogoś udaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 12 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Znowu kogoś udaje? Losy twoich koalicji były dzisiaj omawiane na sąsiednim wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 28 Sierpień 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: Losy twoich koalicji były dzisiaj omawiane na sąsiednim wątku I co tam pisano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 12 Napisano 28 Sierpień 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: I co tam pisano? jedna przekonywała drugą że rozejm ze mną jest błędem, a druga przekonywała pierwszą, że rozejm z tobą jest błędem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: jedna przekonywała drugą że rozejm ze mną jest błędem, a druga przekonywała pierwszą, że rozejm z tobą jest błędem Czyli nic nowego.. Myślałam, że jednak dziś mnie zaskoczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano 28 Sierpień 3 godziny temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Zgłoś się jako partnerka do tej dziewczyny. Niech będzie nowocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 12 Napisano 28 Sierpień 17 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Czyli nic nowego.. Myślałam, że jednak dziś mnie zaskoczysz Nie do mnie te reklamacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 28 Sierpień 15 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Nie do mnie te reklamacje Nuda.. Ale piękna pogoda i mogę zacząć weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 1 Napisano 28 Sierpień 9 godzin temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Jak się czujesz świeżaku w tym miejscu? Podbijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach