Amilek 1 Napisano piątek o 09:54 Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 09:55 Miesiąc to mało by kogoś poznać. Lepiej zachowaj spory dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano piątek o 11:00 Nic nie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amilek 1 Napisano piątek o 11:10 No ale to jednak post towarzysko - matrymonialny a nie ogloszenie o prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 11:11 Seks na pierwszym spotkaniu, a potem ślub i bejbiki na następny dzień już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano piątek o 11:11 1 godzinę temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Gina, znów sie przebierasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 11:50 37 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Gina, znów sie przebierasz? Jestem tutaj i za nikogo się nie przebieram. litości kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 11:51 (edytowany) Chyba muszę założyć avatar by mnie nie mylono. Ale teraz mam pracę. Edytowano piątek o 11:51 przez Brayden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano piątek o 13:28 2 godziny temu, Duchess of Kafeteria napisał: Gina, znów sie przebierasz? Znowu kogoś udaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano piątek o 13:29 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Znowu kogoś udaje? Losy twoich koalicji były dzisiaj omawiane na sąsiednim wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano piątek o 13:33 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: Losy twoich koalicji były dzisiaj omawiane na sąsiednim wątku I co tam pisano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano piątek o 13:37 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: I co tam pisano? jedna przekonywała drugą że rozejm ze mną jest błędem, a druga przekonywała pierwszą, że rozejm z tobą jest błędem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano piątek o 13:39 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: jedna przekonywała drugą że rozejm ze mną jest błędem, a druga przekonywała pierwszą, że rozejm z tobą jest błędem Czyli nic nowego.. Myślałam, że jednak dziś mnie zaskoczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano piątek o 13:43 3 godziny temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Zgłoś się jako partnerka do tej dziewczyny. Niech będzie nowocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano piątek o 13:57 17 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Czyli nic nowego.. Myślałam, że jednak dziś mnie zaskoczysz Nie do mnie te reklamacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano piątek o 14:12 15 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Nie do mnie te reklamacje Nuda.. Ale piękna pogoda i mogę zacząć weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 1 Napisano piątek o 19:05 9 godzin temu, Amilek napisał: Hej, co myślicie o takiej sytuacji - spotykam sie z facetem od miesiaca, sam zapytal czy chce z nim byc, zaczynamy tworzyc zwiazek a potem widze jak on zostawia serduszko pod postem anonimowej dziewczyny ktora szuka partnera na wesele. Co z tym zrobic? Jak się czujesz świeżaku w tym miejscu? Podbijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach