Mamucha 21 Napisano 2 godziny temu To nadal guwno a nie potwierdzenie twojej tezy. Która Julka chce to se zachodzi w ciążę i wozi jakiegoś fifonza. Zwierzęta mogą zaspokajac potrzeby opiekuńcze ale to żaden zamiennik macierzyństwa cymbale. Walisz konia pod te durne tezy redpilowcow czy innych troglodytow że stuleja czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Speed of sound 9 Napisano 2 godziny temu Taka piosenka jest Ministry So what? Breathe breathe you sucker! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu No i co ? No i pstro. Ch*jów sto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu Haaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu kot to nie dziedzko ja yebie a z kotem opiekujecie sie soba nawzajem w ogole zwierzeta sa lepsze od ludzi tym bardziej od jakiegos srrajacego rzygajacego wiecznie guwniaka nadzierajacego morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu w ogole do kopulacji musi dojsc bez wymiotow zeby o jakims bachorze myslec fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu no i aborcja łatwo dostepna jak kogos stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: no i aborcja łatwo dostepna jak kogos stac Az wieczornym barachłem nie ma co w dyspute isćguhu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Unhallowed napisał: No i co ? No i pstro. Ch*jów sto Ale patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu to z piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Az wieczornym barachłem nie ma co w dyspute isćguhu tu akurat gada do rzeczy, ona kazdemu kogo nienawidzi zyczy ciazy hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Az wieczornym barachłem nie ma co w dyspute isćguhu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: tu akurat gada do rzeczy, ona kazdemu kogo nienawidzi zyczy ciazy hahaha Nie wyem, nie czytam jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, bamboszki napisał: tu akurat gada do rzeczy, ona kazdemu kogo nienawidzi zyczy ciazy hahaha To kto was zalewa i co w wyniku tej czynności powstaje to ostatnia rzecz jaka mnie interesuje więc weź tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach