Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu Koralgor: Nie wiem, czy jest tu ktos bardziej bezpłciowy niż śliwson. Zjawia się zawsze nieproszony i jęczy o hejcie tam, gdzie go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Speed of sound 9 Napisano 2 godziny temu Homosuperior: nudli mi nie wysylała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 58 Napisano 2 godziny temu Jbc to odpowiedź na Twój post. Żeby sobie sliwson nie pomyślała, że temat mu dedykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Speed of sound napisał: Homosuperior: nudli mi nie wysylała a masz te fotki jeszcze gdzies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Speed of sound 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, homosuperior napisał: a masz te fotki jeszcze gdzies? Nie mam, niestety. Poszly z dymem. Z gor mi swoje fotki wyslala, w czapeczce i legginsach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, homosuperior napisał: a masz te fotki jeszcze gdzies? Co ty tak się jarasz podoba ci się fifi bo jest podobny trochę do kobiety takie miękkie rysy twarzy i krągłe linie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu No bo męski i przystojny to trochę co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zresztą wujtam nic nie mam do biseksow sporo ludzi ma takie przypadłości tym bardziej jak hiperseksualni Edytowano 2 godziny temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kotek 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Zresztą wujtam nic nie mam do biseksow sporo ludzi ma takie przypadłości tym bardziej jak hiperseksualni madzialena cię szukała, pisała że cię zniszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, fekalny kotek napisał: madzialena cię szukała, pisała że cię zniszczy Nassra mi na wycieraczke czy będzie sprawa w sądzie a może zagdacze i zadziobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kotek 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: Nassra mi na wycieraczke czy będzie sprawa w sądzie a może zagdacze i zadziobie czy uważasz że madzialena to pularda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Speed of sound napisał: Nie mam, niestety. Poszly z dymem. Z gor mi swoje fotki wyslala, w czapeczce i legginsach. masz kontakt do niej? pewnie juz chlopaka ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, bamboszki napisał: Co ty tak się jarasz podoba ci się fifi bo jest podobny trochę do kobiety takie miękkie rysy twarzy i krągłe linie nie podoba mi sie seksualnie, ale chcialbym miec jego wyglad, wygladac tak jak on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Speed of sound 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, homosuperior napisał: masz kontakt do niej? pewnie juz chlopaka ma Nie mam. Pewnie tak. Jakiegoś fuksiarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kotek 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, homosuperior napisał: nie podoba mi sie seksualnie, ale chcialbym miec jego wyglad, wygladac tak jak on mógłbyś na przykład zedrzeć z niego skórę i się w nią przebrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, fekalny kotek napisał: mógłbyś na przykład zedrzeć z niego skórę i się w nią przebrać. nie jestem tym pojeeebem z nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kotek 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, homosuperior napisał: nie jestem tym pojeeebem z nerwicy tamten tylko baby prześladuje ciekawe czy tak cicho siedzi bo ma dobre leki i się uspokoił czy jakąś babę w końcu zajeebał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, fekalny kotek napisał: czy uważasz że madzialena to pularda? Nie chce o niej myśleć, mam ptsd, rzygam tym łysym potworem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kotek 7 Napisano 2 godziny temu Jaki to jest creep pierrdolony, siedzi i tylko nabija posty w odliczaniu albo skojarzeniach xDDD https://www.nerwica.com/profile/62442-take/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach