WyẁaloneJaja 5 Napisano wtorek o 21:14 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No dokładnie fuj. Po takim czymś ciężko to odrobaczyć Idz do weterynarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano wtorek o 21:14 5 minut temu, Onaaaa napisał: No raz widziałam kawałek Dla mnie nagość sama w sobie jest nieciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano wtorek o 21:15 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Też mi plus obcować z brzydotą non stop Też mi problem. Ważne żeby charakter mieli fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano wtorek o 21:16 Chyba logiczne że człowiek ogląda taki cyrk żeby się pośmiać z wynalazków wystawiających szynki wystające z krocza i inne wory. Kto normalny kręci petem w tv retoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano wtorek o 21:17 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Idz do weterynarza Miało być odzobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano wtorek o 21:17 4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Niewolnice tak już maja. Pomodlę się za ciebie Dziękuję dobra kobieto. 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: musisz bidoku dzieciaki wozić czy tylko wykopujesz za drzwi i niech sobie z wilkami same radzą? Chronię je przed wilkami aż do przystanku a potem pani o strasznym obliczu ich przejmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano wtorek o 21:22 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Dziękuję dobra kobieto. Chronię je przed wilkami aż do przystanku a potem pani o strasznym obliczu ich przejmuje. czyli jeszcze sie musisz ubrać i wyjść - nie ma tak, że kopa w zadek i żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano wtorek o 21:25 7 minut temu, Onaaaa napisał: Miało być odzobaczyć ale śmigło latem dobrze chłodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano wtorek o 21:25 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: czyli jeszcze sie musisz ubrać i wyjść - nie ma tak, że kopa w zadek i żegnam Teoretycznie mam prawo tak zrobić, ale na razie korzystam z tej przyjemności, że się jeszcze można chwycić małej rąsi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano wtorek o 21:28 Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji że muszę wstać o 5 i gdzieś iść do szkoły z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano wtorek o 21:30 Szkoda ze ciebie matka nie oddała do domu uciech knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano wtorek o 21:36 10 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ale śmigło latem dobrze chłodzi Im szybciej kręci tym lepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach