Wicked Wonderland 10 Napisano 5 godzin temu Z kafeteria chce spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 4 godziny temu Telefon wydaje się być wycięty w literę V Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu To klątwa. Masz dużo na sumieniu i temu snu nie zaznasz. Dzast sejyn 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 4 godziny temu Nie ugięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: To klątwa. Masz dużo na sumieniu i temu snu nie zaznasz. Dzast sejyn 🫡 Nikogo nie zabiłam ani nie skrzywdziłam więc nie mam czego się bać. Radzę swej pościeli pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wicked Wonderland napisał: Nikogo nie zabiłam ani nie skrzywdziłam więc nie mam czego się bać. Radzę swej pościeli pilnować. Jeszcze. Uroborosie zjadasz wlasnom kiełbaskę z galaretkom. Karma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Jeszcze. Uroborosie zjadasz wlasnom kiełbaskę z galaretkom. Karma. Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Wicked Wonderland napisał: Lecz się. To nie jest ptak czy nie widzisz? Zryj i nie marudź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach