thatsalrightiaskofyouhoney 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) I uroczyście… w Edytowano 4 godziny temu przez thatsalrightiaskofyouhoney Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 1 Napisano 4 godziny temu Idziesz do sklepu i kupujesz mi zimnego browara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 2 Napisano 4 godziny temu Nie lubię cię łysy ale avatar masz śmieszny haah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 1 Napisano 4 godziny temu To teraz idziesz po browara dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 2 Napisano 4 godziny temu Mam dwusetke wiec nie musze. Idę do sąsiadki niedługo na ploteczki. Kobiecina mogłaby być moja babcia ale ja uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: To teraz idziesz po browara dla mnie Nikt nigdzie nie będzie chodził dzikusie sam sobie zarób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 1 Napisano 4 godziny temu Ta dwusetka to dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 2 Napisano 3 godziny temu Dla mnie. Miętowa mm. Będzie zapita woda mineralna a potem guma do żucia i nikt nie pozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 1 Napisano 3 godziny temu Pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 3 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Dla mnie. Miętowa mm. Będzie zapita woda mineralna a potem guma do żucia i nikt nie pozna. Ale upadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 120 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, psi chūj z Wrocławia napisał: Ale upadek. Jutro napisze, że nic takiego nie miało miejsca i zmyślamy dla hejtu. Nawet screeny niczego tu nie zmienią. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu Hihi trolling pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 120 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Hihi trolling pierwsza klasa Cześć Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 37 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, psi chūj z Wrocławia napisał: Ale upadek. Przeczytałam tamten Twój post. Czyli staczanie się od nowa "na grubo". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Cześć Brum. Przeciez trollujesz wlasnie na jakims politycznym temacie to po co ci druga inba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Jutro napisze, że nic takiego nie miało miejsca i zmyślamy dla hejtu. Nawet screeny niczego tu nie zmienią. Może to podszyw. Ale ona chleje, tyle że może nie aż tak mocno. Ale na bank żadna praca nie wjechała, za to procenty tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Cześć Brum. Żartujesz teraz?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nowe przygody króliczka napisał: Żartujesz teraz?... Przeciez mamy rozejm to o co chodzi z tym pytaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 2 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Koŕalgor napisał: Hihi trolling pierwsza klasa Jara cie to, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Przeciez mamy rozejm to o co chodzi z tym pytaniem? Pytam Pieprz, czy to prowokacyjny żart z jej strony, że zwróciła się do Ciebie per "Brum". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Jara cie to, prawda? Nie cytuj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nowe przygody króliczka napisał: Pytam Pieprz, czy to prowokacyjny żart z jej strony, że zwróciła się do Ciebie per "Brum". Nie jestem Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Nie cytuj mnie. Bo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 120 Napisano 1 godzinę temu Kto ma z kim rozejm i od kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Nie jestem Brum. Brum czy nie jesteś trolem od początku twojego istnienia tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Cześć Brum. Już sie sprawa oficjalnie rypla? Bo ostatnie dni słabiej śledziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Bo co? Nie będę odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Nie będę odpowiadać. Się okaże. Nie pajacuj gadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 120 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, psi chūj z Wrocławia napisał: Już sie sprawa oficjalnie rypla? Bo ostatnie dni słabiej śledziłam Sprawdzam reakcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Kto ma z kim rozejm i od kiedy? Ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach