WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:48 Korki wybuchnom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano czwartek o 21:49 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Korki wybuchnom? Szampan wystrzeli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:49 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Szampan wystrzeli! I to wszystko u pjotera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano czwartek o 21:50 Jeszcze 10 minut i można sie pożegnać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano czwartek o 21:50 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Szampan wystrzeli! Odpowiem kiedyś mogłem 3 x czyli zaliczyć jednej wychodzić i do drugiej jak wracałem poprawkę. Nie te czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:50 Do zobaczenia w nowym roku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano czwartek o 21:50 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeszcze 10 minut i można sie pożegnać. Z czwartkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano czwartek o 21:51 Przed chwilą, Zzosia napisał: Odpowiem kiedyś mogłem 3 x czyli zaliczyć jednej wychodzić i do drugiej jak wracałem poprawkę. Nie te czasy Nie chcę wiedzieć co mogłeś i ile razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:51 Przed chwilą, Zzosia napisał: Odpowiem kiedyś mogłem 3 x czyli zaliczyć jednej wychodzić i do drugiej jak wracałem poprawkę. Nie te czasy Bardzo niehigieniczne oblesne wręcz moczyć pieczarę w tyłu farfelunach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:51 I jeszcze Grażynie dać do papu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano czwartek o 21:52 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Nie chcę wiedzieć co mogłeś i ile razy. No widzisz teraz raz porządnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano czwartek o 21:52 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Nie chcę wiedzieć co mogłeś i ile razy. Jesteś zbyt pruderyjna na ten dział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach