Ashbourne 1 Napisano 16 godzin temu A insomnia… oczekiwanie vs rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 12 Napisano 16 godzin temu Insomnia to była kafeteria Mejsi Forrester bodaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 12 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, cyanide napisał: Czy jakby typ był całkiem całkiem to ogoliłabys mu 0dbyt A po co mi odbyt typa. Nie jestem pedałem i nie abuzywuj mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 1 Napisano 15 godzin temu Insekty dają wyjątkowo w kość w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 12 Napisano 15 godzin temu Nie bije chorych. I nie wale bo to zajęcie dla podręcznych chrześcijanek. Odjedź ode mnie gdyż prowokujesz siły które lepiej by były uśpione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 12 Napisano 15 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 13 Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, WyẃaloneJaja napisał: 0dbyt Dzień świstaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 8 godzin temu sroma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 431 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Dzień świstaka. Zbieram motywację do pracy, czy kiedyś będzie dzień, że pojawię się w robocie pełna energii, nie żeby problem był w pracy. W każdej innej tez by mi się nie chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 431 Napisano 8 godzin temu Znowu mam powiadomienia zablokowane i nie wiem który mikrope/nis to zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 7 godzin temu ja mam wielkiego akurat kvtasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 13 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, koproagresor napisał: ja mam wielkiego akurat kvtasa I to by wszystko wyjaśniało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny bengal 0 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach