WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Byla stosunkowo niedawno więc pan doktur to świeża sprawa a ona już marzy o wspólnym koncie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 15 godzin temu Wywieźć wywrotką ciebie, paryską i płaską to od razu się forum oczyści. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Wraca się do miejsca w którym się bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu O już smieciok waruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 15 godzin temu Za dużo we mnie pozytywnej energii, żeby wdawać się od rana w jakaś bezsensowna szarpaninę, to już wolę się potrzymać za dope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Za dużo we mnie pozytywnej energii, żeby wdawać się od rana w jakaś bezsensowna szarpaninę, to już wolę się potrzymać za dope Macaj się na zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Niektórzy spędzają ciążę na kafe inne panie wakacje z tulpami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 16 Napisano 15 godzin temu I ten nick Bella. Ja yebie jaki krindż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Za dużo we mnie pozytywnej energii, żeby wdawać się od rana w jakaś bezsensowna szarpaninę, to już wolę się potrzymać za dope No, lepiej swoją niż partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baal Bengal napisał: dokładnie pedale, szybkie wyjaśnienie twojej pozycji i nara. Widziałeś się w lustrze antymezczyzno? Wyglądasz jak typowy uczestnik parady równości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 2 Napisano 15 godzin temu tylko przypomnę że płaska nie potrafi jeździć na rowerze w wieku prawie 40 lat xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baal Bengal napisał: dokładnie pedale, szybkie wyjaśnienie twojej pozycji i nara. Niech miłość i dobroć zawita w twoim sercu bracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Będzie więcej miejsca na twoja kac kupę nie? Chyba mierzysz się z tą przypadłością codziennie po tych tańszych zamiennikach Aperola z biedronki, skoro codziennie o tym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, krejzi ejżyn gerl napisał: No, lepiej swoją niż partnerki Jest jak jest i trzeba sobie radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Wyglada jak mała kwiląca piizdeczka. Zetknięcie tego wygladu z pozą jaka tu próbuje sprzedać ma efekt przekomiczny To już inna era tak on już skończył z wizerunkiem lewackiego nazisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 2 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, psi wacek z Ostravy napisał: Będzie więcej miejsca na twoja kac kupę nie? a ty myślisz ze twoje kuupsko po apperolach lepsze, utyskująca paranoiczko? xDDD bekaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baal Bengal napisał: ojej obraziłem twojego pedała nieudacznego kolejnego po benim? jeszcze się weźmie za siebie zamiast się macać po dvpie nieudacznik, niebezpieczne bo wtedy może znaleźć sobie dvpę i pójdziesz w odstawkę rupieciu. Twoja samcza energia mnie powaliła tak bije z tego komentarza testosteronem. Gacie podciągnij i zapozuj jakoś mensko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Baal Bengal napisał: nie jesteś moim bratem cwelu xD Przekazuje tobie wirtualny znak pokoju wypuszczam białego gołębia 🪿i życzę tobie więcej życzliwości, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach