Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RzujMeJaja napisał: Przepraszam za wszystko. Odchodzę na zawsze. Zegnajcie Do później misia🫶. Muszę zrobić kawę, chociaż za dużo nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Do później misia🫶. Muszę zrobić kawę, chociaż za dużo nie pomoże Ogarnij te kwestie bo o pomstę do nieba wola to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, RzujMeJaja napisał: Ogarnij te kwestie bo o pomstę do nieba wola to Wiem, od dziś ogarniam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu Wystawie dwa siekacze i będę spał słodko jak mały boberek aniołek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Wystawie dwa siekacze i będę spał słodko jak mały boberek aniołek Od jutra masz spac. Ja jutro wyjeżdżam bardzo daleko i nie będę już tu wchodzić. Smieciok pojasniony dostatecznie i już czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RzujMeJaja napisał: Od jutra masz spac. Ja jutro wyjeżdżam bardzo daleko i nie będę już tu wchodzić. Smieciok pojasniony dostatecznie i już czas. Odezwij się czasem do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Odezwij się czasem do mnie Wyślę pocztówkę z całusem pachnacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RzujMeJaja napisał: Wyślę pocztówkę z całusem pachnacym Ooo taaak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu Juz tęsknię eh 🩹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu Zerwij ten plaster jednym ruchem żegnaj kochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 3 godziny temu Żegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach