MaveriQ 73 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Mocno Edytowano 17 godzin temu przez MaveriQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 2 godziny temu No ok więc trzeba sie mobilizować Hubercie i próbować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ok więc trzeba sie mobilizować Hubercie i próbować No i taka postawa jest akceptowalna, a co się odwlecze to sobie odbijemy później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Mobilizacja do blokowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: No i taka postawa jest akceptowalna, a co się odwlecze to sobie odbijemy później Ktoś podszywa sie pid cwaniaka i blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Mobilizacja do blokowania Będziesz blokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ktoś podszywa sie pid cwaniaka i blokuje. Krasnal i do jutra mu przejdzie atak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Będziesz blokować Sądziłem że poszła pobiegać do lasu, bo odgrażała się jakie fikoły zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Mobilizacja do blokowania No i po co przyszła bleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Krasnal i do jutra mu przejdzie atak U mnie dziś wyły syreny alarmowe i pełno alertow schowaj sie w bezpieczne miejsce. Dzieci sie bały a ja udawałam że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wistful napisał: No i po co przyszła bleh A gdzie ono pójdzie jak każdy toto goni i jedynie przy nas trochę pobłyszczy w blasku naszych fleszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Będziesz blokować Widmo blokuje i fantazjuje o moim tacie Ciekawe co jego mamusia z Kanady na to, że 40 letni wychudzony, trzęsący się ze strachu prawiczek, blokuje babskie forum, wyzywa i urabia makaron na uszy mamuchom, którymi gardzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Wistful napisał: No i po co przyszła bleh Po to, żeby olśniewać moją urodą i fajną figurą, której nie masz. Na którą masz jutro do pracy w szkole? Przygotowałaś się do lekcji tany tany carbonara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: U mnie dziś wyły syreny alarmowe i pełno alertow schowaj sie w bezpieczne miejsce. Dzieci sie bały a ja udawałam że nie To u nas tylko pogodowe alerty i nic się nie dzieje . Tutaj się nie boją nawet jak helikoptery białoruskie latały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Widmo blokuje i fantazjuje o moim tacie Ciekawe co jego mamusia z Kanady na to, że 40 letni wychudzony, trzęsący się ze strachu prawiczek, blokuje babskie forum, wyzywa i urabia makaron na uszy mamuchom, którymi gardzi Biegiem do psychiatry bo będzie tylko gorzej z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Sądziłem że poszła pobiegać do lasu, bo odgrażała się jakie fikoły zrobi W Kanadzie pod Krakowem nie ma lasów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Po to, żeby olśniewać moją urodą i fajną figurą, której nie masz. Na którą masz jutro do pracy w szkole? Przygotowałaś się do lekcji tany tany carbonara? Ty jesteś kawał kloca ja przy tobie kruszynka lekko mówiąc Magdaleno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Biegiem do psychiatry bo będzie tylko gorzej z tobą Mam nadzieję, że pójdziesz jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Po to, żeby olśniewać moją urodą i fajną figurą, której nie masz. Na którą masz jutro do pracy w szkole? Przygotowałaś się do lekcji tany tany carbonara? Masz 50 lat i nadwagę zejdź na ziemię nie kompromituj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A gdzie ono pójdzie jak każdy toto goni i jedynie przy nas trochę pobłyszczy w blasku naszych fleszy Hihi na to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Mam nadzieję, że pójdziesz jutro Do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wistful napisał: Ty jesteś kawał kloca ja przy tobie kruszynka lekko mówiąc Magdaleno. Śliczna kobieta jestem czerwona Dagmaro bez kondycji i dlatego mnie hejtujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnie kuszenie łysej 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Po to, żeby olśniewać moją urodą i fajną figurą, której nie masz. Na którą masz jutro do pracy w szkole? Przygotowałaś się do lekcji tany tany carbonara? ŁYSA CZY TY JESZCZE ODCZUWASZ EFEKT WŚCIEKŁYCH PIĘŚCI BUNIA CZY TO JAKAS INNA CHOROBA PSYCHICZNA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Masz 50 lat i nadwagę zejdź na ziemię nie kompromituj się Nigdy nie miałam nadwagi ponad 40 letni kanadyjczyku, z zaćmą Blokujesz, czy pękasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ostatnie kuszenie łysej napisał: ŁYSA CZY TY JESZCZE ODCZUWASZ EFEKT WŚCIEKŁYCH PIĘŚCI BUNIA CZY TO JAKAS INNA CHOROBA PSYCHICZNA? Nie znam nikogo takiego. Screen i zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Do pracy Nie pracujesz? Gdzie przyjmą złodzieja z lepkimi rękami i słabym wzorkiem? Może do miotły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 155 Napisano 2 godziny temu Ci jak palą głupa po wtopie. Zero nadziei na zmądrzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Śliczna kobieta jestem czerwona Dagmaro bez kondycji i dlatego mnie hejtujesz Dobrze memusiu. Żadna otoczka nie zmyje twojego fałszu i podłego charakteru hełmofonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Ci jak palą głupa po wtopie. Zero nadziei na zmądrzenie Udał, że to nie on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: To u nas tylko pogodowe alerty i nic się nie dzieje . Tutaj się nie boją nawet jak helikoptery białoruskie latały. Te syreny dziś alarmowe były straszne serio. A potem te dziwne huki i te latające samoloty. Ale ty sje nie boisz to wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach