UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Ale po co i z czego miałbym się tłumaczyć i jesteś głupie czy udajesz że nie rozumiesz prostych spraw Nie blokuj złodzieju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, CWANIAK84 napisał: WIELKI WIDMO NAUCZUL BLOKOWAC WIEKSZOSC NAS ! Wypluj te słowa i nie grzesz bo ja nic nie wiem w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 155 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Jak miała wsparcie w Tobie to jeszcze jakoś trzymała fason, a teraz zrobiło się z niej upośle i może zaczeła pić % Byla taka sama wtedy z gienkiem u boku i 10 lat temu. Miej trochę rozumu i godności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wistful napisał: Hihi. No ja nie taką Magdę polubiłam. Coś się zmieniło, na gorsze, myślę, że choroba psychiczna postępuje. Zgłoszone. Mocne słowa jak na kogoś, kto chciał paczkę, bo głoduje i wyciągał info o innych. Nie masz żadnych znajomych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie ma żadnego schronu ale alerty to nic ale te syreny byly serio straszne ten sygnał taki przerażający. Jeszcze mi mama dzwoni co sie dzieje i uspokój starszą osobę i dzieci i mów że wszystko ok to nie tak łatwo. trzeba było mówić, że to rocznica napaści ZSRR u nas czy alarm czy święto to syreny wyją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Nie blokuj złodzieju A po co miałbym blokować i jak niby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Wypluj te słowa i nie grzesz bo ja nic nie wiem w tej kwestii Nie blokuj i nle kradnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: A po co miałbym blokować i jak niby Bo nie osiągasz realnie orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Zgłoszone. Mocne słowa jak na kogoś, kto chciał paczkę, bo głoduje i wyciągał info o innych. Nie masz żadnych znajomych? Jesteś zwykłym kłamcą i wiesz o tym. Na kłamstwie twe życie zbudowane. Zostawiam cię z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 7 Napisano 6 godzin temu Salowa zawsze taka była więc szczytem żenady jest twierdzenie że zaszły jakiekolwiek zmiany. Ale tak już mają ludzie podli bez duszy ludzkiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Byla taka sama wtedy z gienkiem u boku i 10 lat temu. Miej trochę rozumu i godności A gdzie twoja godność i rozum jak się przebrałeś za babę po licznych kompromach starcze zboczony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annatar 1 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, yeya napisał: Trochę podejrzane, ale był jeszcze ten xoxo coś tam zerknelam niedawno na jego profil i było widać, że działał. ten jeszcze blokowal widzialem https://f.kafeteria.pl/profile/194130594-zawsze-przychodzi-noс/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Salowa zawsze taka była więc szczytem żenady jest twierdzenie że zaszły jakiekolwiek zmiany. Ale tak już mają ludzie podli bez duszy ludzkiej. Zmiany w sensie że jest gorzej niż było a było źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wistful napisał: Jesteś zwykłym kłamcą i wiesz o tym. Na kłamstwie twe życie zbudowane. Zostawiam cię z tym. Tak? Może wrzucę twoje @?Co? Ile hejtu na mnie lejesz codziennie? Wrzucić wiadmosci? Może się nauczysz w końcu szacunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Tak? Może wrzucę twoje @?Co? Ile hejtu na mnie lejesz codziennie? Wrzucić wiadmosci? Może się nauczysz w końcu szacunku? Jeżeli myślisz że mnie zastraszysz czy co to sie grubo mylisz łysa mendo. Kanalia z Wapienicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annatar 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Tak? Może wrzucę twoje @?Co? Ile hejtu na mnie lejesz codziennie? Wrzucić wiadmosci? Może się nauczysz w końcu szacunku? wrzuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, annatar napisał: ten jeszcze blokowal widzialem Ten to jest nowy akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Może to kwestia domów podpiwniczonych że się nie boją , bo jest się gdzie schronić pod domem Możliwe ale u mnie nie ma gdzie ale uważam że przesadzają bo przecież nic sie nie dzieje takiego a syreny wyją 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 155 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: A gdzie twoja godność i rozum jak się przebrałeś za babę po licznych kompromach starcze zboczony Za nikogo się nie przebierałam. Równie dobrze możesz zapyrać gdzie moja godność bo przecież mam 3 głowy. Weż poszukaj jakichś sensowniejszych argumentow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CWANIAK84 0 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Nie blokuj złodzieju AKURAT JAKO JEDYNA MASZ RACJE! BO KLAUDIE BICA PRZEMA FIFIEGO MNIE I INNYCH NAUCZYL SWEGO CZASU WIDMO WLASNIE AAAAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Wistful napisał: Jeżeli myślisz że mnie zastraszysz czy co to sie grubo mylisz łysa mendo. Kanalia z Wapienicy. Wrocław już. Lecimy Dagmaro z Gdańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Za nikogo się nie przebierałam. Równie dobrze możesz zapyrać gdzie moja godność bo przecież mam 3 głowy. Weż poszukaj jakichś sensowniejszych argumentow Na ero pisałeś jako A analny a teraz udajesz babę więc kompromituj się dalej przebierańcu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Wrocław już. Lecimy Dagmaro z Gdańska Nic na mnie nie masz stara łysa pało a ja na ciebie mam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Tak? Może wrzucę twoje @?Co? Ile hejtu na mnie lejesz codziennie? Wrzucić wiadmosci? Może się nauczysz w końcu szacunku? Wrzuć ale to zadziała na twoją niekorzyść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, CWANIAK84 napisał: AKURAT JAKO JEDYNA MASZ RACJE! BO KLAUDIE BICA PRZEMA FIFIEGO MNIE I INNYCH NAUCZYL SWEGO CZASU WIDMO WLASNIE AAAAAAAA Kiedyś blokował inne działy tak 8888 8 8 To jest koń trojański udający niewinnego. Za niewinność siedział 🫎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Wistful napisał: Nic na mnie nie masz stara łysa pało a ja na ciebie mam. Co masz na mnie? Nawet 2 złotych nie masz w portfelu. Dobra znalazłam, wrzucam i może się nauczysz szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annatar 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Wistful napisał: Nic na mnie nie masz stara łysa pało a ja na ciebie mam. gdzie jestes teraz w domu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Możliwe ale u mnie nie ma gdzie ale uważam że przesadzają bo przecież nic sie nie dzieje takiego a syreny wyją 🫣 To wygląda jak przygotowywanie was i z czasem przestaniecie się bać tych syren , bo jak jest coś często , to później nie robi już wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 99 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wrzuć ale to zadziała na twoją niekorzyść. Nie wtrącaj się architekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2557 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Wypluj te słowa i nie grzesz bo ja nic nie wiem w tej kwestii Okrzykniety jesteś wielki i nie ma co wypłuwać Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach