Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon44

Przeszłość czy przyszłość

Polecane posty

Mając maszyne czasu gdzie byście wyruszyli 🤔 bo tak się zastanawiam po co w przyszłości wyruszyć żeby zobaczyć wiecej zabek nano urzędy bez ludzi telewizory z kafelkow po 200" po co 

Wszystko szare bure nudne a można by się cofnąć do czasów początków Coca-Cola i napić porządnej we szkle 330ml

Edytowano przez VenusHorizon44

7 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Interesuje mnie już tylko teraźniejszość.

Zawsze chciałem w przyszłości ale widze co się dzieje i ta przyszłości jest beznadziejna 

Jedna chinka albo japonka tiktoka nagrywa jak taka przyszłości może wyglądać wszystko kupiła sobie najbardziej cool tech i to jest beznadziejna przyszłości 

1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał:

Zawsze chciałem w przyszłości ale widze co się dzieje i ta przyszłości jest beznadziejna 

No dokładnie. Nigdy nie wiesz czy nie będzie jeszcze bardziej zyebana niż teraźniejszość więc po co tam wchodzić. A przeszłość to już tym bardziej

Przyszlosc będzie taka że covid podaruje wam udary głównie w wieku 40 lat i inne prezenty a Szury będą żyć spokojnie

Ja bym wolał nie podróż w czasie, ale cofnięcie czasu, żeby jeszcze raz przeżyć lata 2007–2009.

Ciekawostka: Po czym poznać, czy człowiek jest już stary czy nadal młody? Ponoć jeśli człowie patrzy bardziej w przyszłość, to jest jeszcze młody. Jeśli bardziej w przeszłość, to jest stary.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować