dj voldi 1 Napisano 11 godzin temu (edytowany) dziwne to jest, dlatego jestescie niewolnikami seksualnymi a nie wolnymi obywatelami Rzeczypospolitej wspaniałej naszej i nie wyobrazam sobie tego Edytowano 11 godzin temu przez dj voldi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 11 godzin temu przekichane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 1 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Audio Phil napisał: przekichane a ty dalej bedziesz tylko po slubie czekal na dziewice? ja wiem ze to wspaniale dla satanistow taka ofiara dla szatana ale mysl troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 11 godzin temu nigdy nikogo nie będę miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 1 Napisano 11 godzin temu nie chcesz brudzic imidzu szatanistow jako wspanialych obywateli nie znizajacych sie do takowej przemocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 11 godzin temu w ogóle nie chce baby xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody wilku, znajomy widma 1 Napisano 10 godzin temu nie chodzi z tego co mi wiadomo 22 minuty temu, Audio Phil napisał: w ogóle nie chce baby xd czyli Dalila jest wolna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu chyba ma jakiegoś tam chłopaka, ale my razem nie jesteśmy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody wilku, znajomy widma 1 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Audio Phil napisał: chyba ma jakiegoś tam chłopaka, ale my razem nie jesteśmy xd gdyby miała chłopaka, to by się nie spotykała z podejrzanym elementem z internetu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu naprawia relacje z jakimś facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Audio Phil napisał: naprawia relacje z jakimś facetem Jestem zobacz jak to gra na tranzystorowym odtwarzaczu po prostu jest kicha i barwy nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Tutaj widać kiche tranzystoròw jak daje w strunę krzeczy aż pluje głośnik Edytowano 10 godzin temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu No pewnie, że kicha. nie zapomnę jak z jutuba się przerzuciłem na wieze technics I kupiłem słuchawki ultrasone pro 750i I odpaliłem muze z płyty CD to o kürwa to było coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody wilku, znajomy widma 1 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Audio Phil napisał: No pewnie, że kicha. nie zapomnę jak z jutuba się przerzuciłem na wieze technics I kupiłem słuchawki ultrasone pro 750i I odpaliłem muze z płyty CD to o kürwa to było coś. Pamiętam jak współlokator zdjął ci te słuchawki i cisnął nimi o ścianę, śmiechom nie było końca A propo, dlaczego już z nim nie mieszkasz tylko włóczysz się z namiotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu to byly słuchawki audio technika bo mieszkałem u kolegi nielegalnie i council zaczął weszyc I chyba jego matka też kazała mi się wynieść, ale w lesie w namiocie jest spoko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu w zeszłym roku udało mi się rzucić palenie, a kolega palił jak smok i mnie potem już męczył ten dym, a w lesie jest spoko powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu 26 minut temu, Audio Phil napisał: No pewnie, że kicha. nie zapomnę jak z jutuba się przerzuciłem na wieze technics I kupiłem słuchawki ultrasone pro 750i I odpaliłem muze z płyty CD to o kürwa to było coś. Tam było prosto z przesteru puszczone na.najnowszy nośnik aby nagrać Tu z przesteru na wzmacniacz lampowy i nagrane współcześnie . Ten dźwięk inaczej brzmi. Jakby tak teraz odtwarzać na lampie efekt jeszcze byłby lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody wilku, znajomy widma 1 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Audio Phil napisał: w zeszłym roku udało mi się rzucić palenie, a kolega palił jak smok i mnie potem już męczył ten dym, a w lesie jest spoko powietrze tak, tak Filip, tak było a myślałeś może, żeby wprowadzić się do Dalili z nerwicy na krzywy ryj, żeby cię utrzymywała i może nawet dała zamaczać pasztetową? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu Z Dalilą już nie mamy kontaktu od paru tygodni xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 9 godzin temu Jak sprzęt byłby do słuchania ktoś umie bardzo dobrze grać. To teraz wybierzcie artystę.? ktòry Wybór „najlepszego” jest jednak subiektywny i zależy od kryteriów (technika, innowacyjność, emocje) oraz gatunku muzycznego. Poniższa tabela przedstawia artystów, którzy najczęściej rywalizują o ten tytuł w różnych zestawieniach: GitarzystaGłówny nurt / ZespółDlaczego jest uznawany za mistrza? Jimi HendrixRock psychodeliczny / BluesAbsolutny innowator, zmienił brzmienie gitary elektrycznej i technikę gry. Brian MayQueenWybrany najlepszym gitarzystą rockowym m.in. przez magazyn Total Guitar. Słynie z unikalnego, melodyjnego brzmienia swojej własnoręcznie zbudowanej gitary Red Special. Jimmy PageLed ZeppelinArchitekt potężnych, rockowych riffów i genialnych solówek (np. w Stairway to Heaven). Eric ClaptonBlues / RockJedyny muzyk wprowadzony do Rock and Roll Hall of Fame aż trzykrotnie. Ceniony za techniczną perfekcję i melodyjność. David GilmourPink FloydMistrz budowania klimatu i emocjonalnych, niespiesznych solówek (np. w Comfortably Numb). Eddie Van HalenHard rock / Van HalenRozpropagował technikę tappingu (oburęcznego stukania w gryf) i zrewolucjonizował szybkość grania w muzyce hardrockowej. Jeśli szukasz wirtuozów skupionych na czystej technice i szybkości (tzw. shredding), w czołówce zawsze wymienia się takich artystów jak Yngwie Malmsteen, Steve Vai czy Joe Satriani. Z kolei w muzyce akustycznej i jazzowej za jednego z największych geniuszy współczesnej gitary uważa się Australijczyka Tommy'ego Emmanuela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ja lubię z gitarzystow Buddy Holly I Steve Hackett polecam przesłuchać genesis - firth of fifth, tam gitara solo mnie niszczy:D Steve Hackett tam rozjëbał Edytowano 9 godzin temu przez Audio Phil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 9 godzin temu gitara basowa w tym Firth of fifth też mistrzostwo xd w ogóle caly album zajeebisty, 3 ostatnie piosenki. te organy jak momentami wchodzą, to ja odlatuje kompletnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Audio Phil napisał: gitara basowa w tym Firth of fifth też mistrzostwo xd w ogóle caly album zajeebisty, 3 ostatnie piosenki. te organy jak momentami wchodzą, to ja odlatuje kompletnie:D Klasyczny wiem yt ucina jakość dlatego używam spofity ciekaw czy wejdzie https://open.spotify.com/s/6Ag26Lg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 9 godzin temu ja z neta ściągam całe albumy, na ruskim rutracker jest duzo torrentow a do muzyki metal korzystam z metaltracker na tym rutracker często są albumy zgrane z plyt winylowych 24-bit w ogóle muszę sobie ściągnąć sepultura - chaos AD, dawno nie słuchałem. mocny album xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 9 godzin temu ja się wkuurwilem na YouTube przez reklamy, to trochę przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Audio Phil napisał: ja się wkuurwilem na YouTube przez reklamy, to trochę przesada Yt konwertuje swoje filmy audio do 128 kbs audio więc odnośnie muzyki nie dobra opcja Na spofity jest najlepszej jakości. Don't Cry” amerykańskiego zespołu rockowego Guns N' Roses. https://open.spotify.com/s/ziyZn9o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 8 godzin temu guns n roses nigdy nie słuchałem xd No najlepsze jak czasem mi tak dobrze gra, że aż ciary dostaje w ciele i łzy w oczach naplywaja, bo tak dobrze xd może sobie ściągnę dzisiaj wieczorem guns n roses i posłucham. To jakiś album z 1991? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 8 godzin temu Nawet darmowa opcja spofity jest lepsza niż darmowa yt mniej reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 8 godzin temu Kiedys miałem iPhone 4s I słuchałem z apple music, też nie było tragedii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Audio Phil napisał: guns n roses nigdy nie słuchałem xd No najlepsze jak czasem mi tak dobrze gra, że aż ciary dostaje w ciele i łzy w oczach naplywaja, bo tak dobrze xd może sobie ściągnę dzisiaj wieczorem guns n roses i posłucham. To jakiś album z 1991? Polecam https://open.spotify.com/s/7JosCep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach