Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
dj voldi

moon a ty chodzisz do kosciola

Polecane posty

dziwne to jest, dlatego jestescie niewolnikami seksualnymi a nie wolnymi obywatelami Rzeczypospolitej wspaniałej naszej i nie wyobrazam sobie tego

Edytowano przez dj voldi

1 minutę temu, Audio Phil napisał:

przekichane 

a ty dalej bedziesz tylko po slubie czekal na dziewice? ja wiem ze to wspaniale dla satanistow taka ofiara dla szatana ale mysl troche

nie chcesz brudzic imidzu szatanistow jako wspanialych obywateli nie znizajacych sie do takowej przemocy

3 minuty temu, Audio Phil napisał:

naprawia relacje z jakimś facetem 😄

Jestem zobacz jak to gra na tranzystorowym odtwarzaczu po prostu jest kicha i barwy nie ma.

Tutaj widać kiche tranzystoròw jak daje w strunę krzeczy  aż pluje głośnik 

Edytowano przez Zzosia

No pewnie, że kicha. nie zapomnę jak z jutuba się przerzuciłem na wieze technics I kupiłem słuchawki ultrasone pro 750i I odpaliłem muze z płyty CD to o kürwa 😄

to było coś. 

13 minut temu, Audio Phil napisał:

No pewnie, że kicha. nie zapomnę jak z jutuba się przerzuciłem na wieze technics I kupiłem słuchawki ultrasone pro 750i I odpaliłem muze z płyty CD to o kürwa 😄

to było coś. 

Pamiętam jak współlokator zdjął ci te słuchawki i cisnął nimi o ścianę, śmiechom nie było końca 😁A propo, dlaczego już z nim nie mieszkasz tylko włóczysz się z namiotem? 😁

to byly słuchawki audio technika 

bo mieszkałem u kolegi nielegalnie i council zaczął weszyc I chyba jego matka też kazała mi się wynieść, ale w lesie w namiocie jest spoko:D 

w zeszłym roku udało mi się rzucić palenie, a kolega palił jak smok i mnie potem już męczył ten dym, a w lesie jest spoko powietrze

26 minut temu, Audio Phil napisał:

to było coś. 

Tam było prosto z przesteru puszczone na.najnowszy nośnik aby nagrać 

Tu z przesteru na wzmacniacz lampowy i nagrane współcześnie . Ten dźwięk inaczej brzmi. Jakby tak teraz odtwarzać na lampie efekt jeszcze byłby lepszy 

9 minut temu, Audio Phil napisał:

w zeszłym roku udało mi się rzucić palenie, a kolega palił jak smok i mnie potem już męczył ten dym, a w lesie jest spoko powietrze

tak, tak Filip, tak było 😁

a myślałeś może, żeby wprowadzić się do Dalili z nerwicy na krzywy ryj, żeby cię utrzymywała i może nawet dała zamaczać pasztetową? :D 

Jak sprzęt byłby do słuchania ktoś umie bardzo dobrze grać. To teraz wybierzcie artystę.? ktòry

Wybór „najlepszego” jest jednak subiektywny i zależy od kryteriów (technika, innowacyjność, emocje) oraz gatunku muzycznego. Poniższa tabela przedstawia artystów, którzy najczęściej rywalizują o ten tytuł w różnych zestawieniach:

GitarzystaGłówny nurt / ZespółDlaczego jest uznawany za mistrza?

Jimi HendrixRock psychodeliczny / BluesAbsolutny innowator, zmienił brzmienie gitary elektrycznej i technikę gry.

Brian MayQueenWybrany najlepszym gitarzystą rockowym m.in. przez magazyn Total Guitar. Słynie z unikalnego, melodyjnego brzmienia swojej własnoręcznie zbudowanej gitary Red Special.

Jimmy PageLed ZeppelinArchitekt potężnych, rockowych riffów i genialnych solówek (np. w Stairway to Heaven).

Eric ClaptonBlues / RockJedyny muzyk wprowadzony do Rock and Roll Hall of Fame aż trzykrotnie. Ceniony za techniczną perfekcję i melodyjność.

David GilmourPink FloydMistrz budowania klimatu i emocjonalnych, niespiesznych solówek (np. w Comfortably Numb).

Eddie Van HalenHard rock / Van HalenRozpropagował technikę tappingu (oburęcznego stukania w gryf) i zrewolucjonizował szybkość grania w muzyce hardrockowej.

Jeśli szukasz wirtuozów skupionych na czystej technice i szybkości (tzw. shredding), w czołówce zawsze wymienia się takich artystów jak Yngwie Malmsteen, Steve Vai czy Joe Satriani. Z kolei w muzyce akustycznej i jazzowej za jednego z największych geniuszy współczesnej gitary uważa się Australijczyka Tommy'ego Emmanuela.

ja lubię z gitarzystow Buddy Holly I Steve Hackett

polecam przesłuchać genesis - firth of fifth, tam gitara solo mnie niszczy:D

Steve Hackett tam rozjëbał

Edytowano przez Audio Phil

gitara basowa w tym Firth of fifth też mistrzostwo xd

w ogóle caly album zajeebisty, 3 ostatnie piosenki. te organy jak momentami wchodzą, to ja odlatuje kompletnie:D 

19 minut temu, Audio Phil napisał:

gitara basowa w tym Firth of fifth też mistrzostwo xd

w ogóle caly album zajeebisty, 3 ostatnie piosenki. te organy jak momentami wchodzą, to ja odlatuje kompletnie:D 

Klasyczny wiem yt ucina jakość dlatego używam spofity ciekaw czy wejdzie 

https://open.spotify.com/s/6Ag26Lg

ja z neta ściągam całe albumy, na ruskim rutracker jest duzo torrentow a do muzyki metal korzystam z metaltracker

na tym rutracker często są albumy zgrane z plyt winylowych 24-bit

w ogóle muszę sobie ściągnąć sepultura - chaos AD, dawno nie słuchałem. mocny album xd

4 minuty temu, Audio Phil napisał:

ja się wkuurwilem na YouTube przez reklamy, to trochę przesada 

Yt konwertuje swoje filmy audio do 128 kbs audio  więc odnośnie muzyki nie dobra opcja

Na spofity jest najlepszej jakości. 

Don't Cry” amerykańskiego zespołu rockowego Guns N' Roses. 

https://open.spotify.com/s/ziyZn9o

guns n roses nigdy nie słuchałem xd

No najlepsze jak czasem mi tak dobrze gra, że aż ciary dostaje w ciele i łzy w oczach naplywaja, bo tak dobrze xd

może sobie ściągnę dzisiaj wieczorem guns n roses i posłucham. To jakiś album z 1991? 

Nawet darmowa opcja spofity jest lepsza niż darmowa yt mniej reklam 

Kiedys miałem iPhone 4s I słuchałem z apple music, też nie było tragedii. 

1 minutę temu, Audio Phil napisał:

guns n roses nigdy nie słuchałem xd

No najlepsze jak czasem mi tak dobrze gra, że aż ciary dostaje w ciele i łzy w oczach naplywaja, bo tak dobrze xd

może sobie ściągnę dzisiaj wieczorem guns n roses i posłucham. To jakiś album z 1991? 

Polecam  https://open.spotify.com/s/7JosCep

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się