Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon44

Dwa piwa w lodówce

Polecane posty

- Dwa piwa w lodówce nie otwarte mogom służyć temu że ktos leczy dzien wczorajszy noc wczorajszom
- Dwa piwa majom to do siebie tesz ze za godzinę jusz ich nie ma poniewasz bedom otwarte i skonsumowane
- Dwa piwa majom to do siebie że po dwóch piwach mozemy się udać się do najbliższego sklepu i dokupic 

Co myślicie 

ja wczoraj zaliczyłem zgona po dwóch zywcach, a jeszcze niedawno 30km na bucie, 8 piw i nadal żyje, a teraz 15 minut na piechotę, 2 piwa i już leżę... tak mnie wykończyło szlajanie się po plaży od rana do nocy i piwsko xd

16 minut temu, VenusHorizon44 napisał:

Co myślicie 

Nic. Nie cierpię tego napoju. 

ja już nie mam kasy, i jestem wykończony 

jeszcze niedawno mogłem pić od rana do wieczora, a wczoraj po dwóch browarach mnie tak zmiotło z planszy, że położyłem się spać o 11 to do 18 spalem

15 minut temu, Doctor Evil napisał:

ja już nie mam kasy, i jestem wykończony 

jeszcze niedawno mogłem pić od rana do wieczora, a wczoraj po dwóch browarach mnie tak zmiotło z planszy, że położyłem się spać o 11 to do 18 spalem

Jak zaczynasz pić o 6 rano to co się dziwisz wnuczku 😄 Babcia da ci 30 zł to skoczysz szybko do żabki po 6-pak, musisz trenować 😄 

Przed chwilą, Babcia Fifiego napisał:

Jak zaczynasz pić o 6 rano to co się dziwisz wnuczku 😄 Babcia da ci 30 zł to skoczysz szybko do żabki po 6-pak, musisz trenować 😄 

ostatnio od rana do 1 w nocy biegałem po piasku przy plaży, głównie boso I mnie to ostro wykończyło. łydki do tej pory bolą, ale jak mi grała muzyka w słuchawkach, a pod nogi mi na pływały fale, to mi się przypomniało jak kiedyś przyjebałem gruba kreskę ketaminy, a potem zamknąłem oczy to też widziałem fale, i się super czułem wtedy, to było coś

nad morzem znalazłem zabke niedaleko morza I oddałem 3 butelki po Żywcu I na deser kupiłem sobie wodę mineralna i... romper 6% 🤣 

3 godziny temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Wypić bo coś ci się od życia należy. 😁

Lepiej wypić bo sie przeterminują 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się