84Michal84 434 Napisano wczoraj o 12:35 Nowy wymiar wojny Zjednoczone Nacje prosza o ustanie ognia w szlachetnej Krainie. JEdnak zly Putin dalej postepuje swoja mordecza krucjata w glab kijewa. Nasz BRAT Wlodymir Zelanski wzial udzial w lekacjach ogranizowanych w podziemym przedszkolu. Ta wojna juz powoli staje sie coraz bardziej nasza wojna. Od dzis zarzadzam nowe rozporzadzenie - WSZYSCY JESTESMY UKRAINCAMI !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 123 Napisano wczoraj o 12:40 4 minuty temu, 84Michal84 napisał: Nowy wymiar wojny Zjednoczone Nacje prosza o ustanie ognia w szlachetnej Krainie. JEdnak zly Putin dalej postepuje swoja mordecza krucjata w glab kijewa. Nasz BRAT Wlodymir Zelanski wzial udzial w lekacjach ogranizowanych w podziemym przedszkolu. Ta wojna juz powoli staje sie coraz bardziej nasza wojna. Od dzis zarzadzam nowe rozporzadzenie - WSZYSCY JESTESMY UKRAINCAMI !!!! Ja nie jestem. Więc nie wszyscy Już wolę jak trollujesz własną szwagierkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 434 Napisano wczoraj o 12:42 Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Ja nie jestem. Więc nie wszyscy Już wolę jak trollujesz własną szwagierkę nie, troluje. Widzialem co jest na Ukrainie, musimy darzyc do wspolnego pokanania rosji jesli Grzegorz Brown jest Twoim idolem to wyrzeknij sie go i zacznij, mnie uznawac za autorytet jak wiekszosc Twoich kolezanek na tym forum. A bron strzelecka wyslij na ukraina tam im sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach