Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

Gość kurcze blade
mi to przygłupowate śmianie się zdarza się ostatnio dość często i dziwnie to trochę wygląda w pracy :D milky dawaj ...pośmiejemy się :D:D:D przecież płakać wiecznie nie będziemy ;) Bdtk - trzymaj tak dalej a na ciuszki męza czarny wilki wór przygotuj

Gość kurcze blade
milky tylko dlaczego oni w idei nie podpisują się "twój na zawsze, kocham " :D:D:D

Bdtk ja tez nie mam zamiaru sie odkochankowywac. ja tak zrobilam..... czarny worek...termin 3 dni na odebranie lachmankow..... nie dotrzymany..... i PCK sie pocieszylo :P

kb powoli i stopniowo tak robię...już ze dwa worki mężusiowi przeslałam i to z jego własnej woli hihi. A już po niedzieli za jego zgodą podzial majątku robimy...chce tylko starą kuchenkę ;)50 letnia .Sam na siebie bata kręci, nawet nie wie jakiego haha. Ale cicho bo jeszcze się wyda;)

Gość kurcze blade
Bdtk dla przyzwoitości trzeba było ponaglenie wysłać :D

kb jak mowią co nagle to po diable;) 13 lat nogą szafkę zamykałam. Teraz nie muszę bo nie ma kto otwierać hihi. Grunt że prać ich nie muszę i więcej miejsca na suszarce. A jak cicho w nocy bez chrapania...tylko czasami slyszę coś niby chrapanie z pokoju syna, ale to mile chrapanie dla ucha :) Zmykam do ściany płaczu po trochę kaski na zakupy, zanim mój kochaś załatwi klientów, aby móc popisać do swojej slodkiej od jego czekoladek hihi.

JTW, wolałabym się wyładować ;-) Oj, gdyby nie idea, to bym zapomniała, że mam komórkę... nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... bu. Oj fajnie tu w tym naszym szmateksie ;-) My to teraz takie bardziej second-hand jesteśmy, nie?

Gość kurcze blade
Bdtk przestań, bo i ja chęci złapię na wielki czarny wór - nie dla mnie oczywiście ;)

Gość kurcze blade
wiesz milky ja to nazywam lumpeks, ale sorry ja raczej nie z takich :D:D:D

JTW, no właśnie... jest tu taki jeden... yyyych... aż mnie ręka świeżbi. Eeeeee... szkoda ręki. Może się jeszcze przyda, mimo że to second-hand ;-)

jetsem w piwnicy he, he Tez jestem szmatta, no moze szmatka (nieslubne dziecko z jednym , latanie za drugim..) Wole byc szmatka niz garsonka z krempliny

jetsem w piwnicy he, he Tez jestem szmatta, no moze szmatka (nieslubne dziecko z jednym , latanie za drugim..) Wole byc szmatka niz garsonka z krempliny

Nooo teraz moge sobie pokopcic póki synalek nie przyszedł.. Zdążę jeszcze okno otworzyc i wywietrzyc zanim wparuje mi do domu moje dziecię... Milky.. kochana kobieto Kiecka nosi się wysmienicie... Panowie sie oglądają a ja tylko spode łba na nich spoglądam.. parszywe szczury lądowe zamiast na chodnik patrzeć gdzie lezą to się za szmatexami rozglądają :P Aaaaa i gacie sobie ładne dzisiaj białe stringi koronkowe kupiłam..a co.. Będę sobie po domu paradowac acoby mi się na sercu lepiej zrobiło :)... Może sąsiad kuknie przez okno to tez sie pogapi... na \"szmatexa\"... Łooo rany..ale mi się podoba.. SZMATEX...No.. co my kobiety poradzimy na to że ciuchy lubimy ;) :P

kochaterka nie ma to jak poprawienie humorku kupnem jakiejś szmatki;) nie myśli się o niczym tylko gdzie tu jeszcze zajść aby coś wygrzebać hehe. Moglabym łazić po sklepikach co dzień tylko skąd tyle kaski nabrać...jakoś nikt za bardzo darmo dać nie chce;) Dziś psu miskę kupiłam i też sie cieszę hehe

kochaterka, na sercu jak na sercu ;-) ;-) eee, ja też dziś odrzuciłam barchany i stringi czerwone przywdziałam... trochę piździ ;-) po... tyłku, ale co tam! aaaa! i nogi wydepilowałam! :-)... już zaczynałam wyglądać jak w getrach ;-)

Ale się dziś tu rozklepalam...zakłócam Wam spokój;) przechodzę do czytania. Cmokasy

Gość kurcze blade
ja też mam psa :)

Ale się dziś tu rozklepalam...zakłócam Wam spokój;) przechodzę do czytania. Cmokasy

Bdtk, no nie bądź taka... przyszłaś se do szmateksu popatrzeć? No co Ty? ;-) :-D A ja chciałabym mieć psa. Albo kota. Dokarmiam blokowe...

milky w tamtym tygodniu za dużo wydalam w szmatexie hihi...na razie muszę oszczędzać bo na jedzonko mi nie starczy a nie wiem kiedy mężuś jakąś kaskę podrzuci:P Mam na karku prócz synusia jeszcze psiaka i tylko patrzą co do domu przynioslam hihi. kb witaj w klubie flanelek i wychodzaczy z psinką...zawsze to nie samej na łowy hehe. A nóż jakiś żonkoś z suczką się napatoczy ;)

Gość kurcze blade
Bdtk kiedy kurcze ten mój mąż właśnie w sumie potrzebny mi do tego, żeby z tym psem wychodzić, szczególnie zimą ;) bo latem jakoś sobie radzę a szczególnie wieczorami :D

kb dobrze ze masz chociaż taką potrzebę od mężusia hihi. Mój mi w niczym nie potrzebny ...no może tyklo kaskę podesłac aby lżej było;) I zawsze okazja do szmateksu podejść i jaką kurtczynę zakupić aby cieplej z psina na spacerku było;)

Gość 25
cześć, czytam Was czytam, fajnie tu. Może rzeczywiście zorganizujemy jakieś spotkanie, ale byłoby śmiesznie. Jutro wyjeżdżam w górki, mam nadzieję że będzie ładna pogoda. A co do spraw sercowych, bez zmian. Mój dawny kochanek, już mnie nie interesuje. Czasami, to tak sobie myślę, że niezła ze mnie suka, jak tak szybko potrafiłam zapomnieć. Właściwie to go nienawidzę, nie wiem dlaczego, jakoś tak bez specjalnych powodów. Podobno od miłości, bardzo blisko do nienawiści. To w moim przypadku się sprawdza. Boże, jak on mógł mi się podobać, taki gruboskurny cham, który myśli tylko o sobie, jeszcze na dodatek wszystkim co ma się chwali. Nie no to poprostu dla mnie niezrozumiałe. Ja to dopiero mam gust, bleeeeeeeeee Pozdrawiam cieplutko